77. történet - Véres báró

77. TÖRTÉNET - Véres báró

Ajánlott szint: 6

Cél: Menjen a báró kastélyába

A báró a Crow's Perch -en található Velen északi részén. Kövesse a mini-térképet, hogy megtalálja, vagy használja a gyors utazás jelét, hogy megérkezzen oda, ha már meglátogatta a helyet.

Cél: Keresse meg a bárót

Haladjon át a rozoga fahídon a faluban, a vár tövében, és kövesse a minitérképen látható nyomvonalat, hogy kanyarogjon a falun és felfelé a vár felé. Útközben elindul egy jelenet néhány őrrel.

Cél: Kövesse az őrmestert

Az őrmester elindul távolodni az udvaron. Kövesse őt, és hallgassa meg a beszélgetést Geralt és az őrmester között, miközben áthalad. A túloldalon egy jelenet veszi át a hatalmat, és maga találkozik a báróval. A következőkben egy hosszú párbeszédes jelenet következik, majd egy visszaemlékezés Cirivel.

STORY SUBQUEST - Ciri története: A farkasok királya

Ajánlott szint: 5

Cél: Kövesse a medret és keressen segítséget

Miután megnézted, hogy Ciri több fájdalmat is elvisel, átveszed az irányítást a folyómedren való állása felett. Jegyezd meg, ahogy a folyó elszalad tőled, és kezdd el követni a folyót. Egy kis utat megtett egy három farkasból álló csoport. Ciri közelharci támadásaival kevés gondot okozhat.

Ha teheti, használja ezt a lehetőséget, és gyakorolja az A (Xbox) X (PS) pislogási készségét, mint kitérőt, mivel ez később is hasznos lesz az igényesebb harcokban. Ha körülveszel, pislogj el a csoporttól, és kezdj el lengeni azon a farkason, aki egyedül van.

Miután elküldte a kis farkascsomagot, Ciri felhív egy közeli alakot egy fán. A kislányt Gretkának hívják, és ő lesz a társad az alkérdés hátralévő részében. A párbeszéd során megtudhatja, mi hozta ide, és melyik irányba kell utaznia.

Cél: Gretka követése

Kezdjen el haladni az ösvényen Gretkával, és talál egy másik farkascsoportot.

Cél: Védje Gretkát a farkasoktól

A cél ellenére nem kell aktívan védenie őt a harc során. Egyszerűen ölje meg az öt farkasból álló csoportot, hogy megvédje őt.

Cél: Kövesse Gretkát

Miután Gretka kijött az aljnövényzetből, folytassa a túrát, amíg egy másik jelenet be nem indul. Vizsgálja meg a helyszínen lévő testet, és határozza meg a halál okát, hogy megtudja, mivel van dolga.

Célkitűzés: Szerezzen kutya faggyút x1, szerezzen be farkasmájat, x1, gyűjtsön bolondpetrezselymet x2, gyűjtsön farkasszárnyat x3

Most megvan a bájital bevásárló listája, térjen vissza a közeli halott farkasok csoportjához, akiket megölt (ha még nem zsákmányolta ki holttestüket), és szerezze be tőlük a kutya faggyút és a farkasmájat. Ugyanazon a területen több lila virágot is látnia kell (a térképen gyógynövény szimbólum jelzi). Válasszon ki közülük hármat, hogy elegendő farkasölőt gyűjtsön össze.

Térjen vissza a mini-térkép jelölőjéhez, és menjen nyugatra egy másik kis tisztásra, ahol további három farkas foglalkozik. Miután a farkasok elpusztultak, találhat pár magas, fehér virágú növényt (gyógynövény szimbólummal jelölve) ugyanazon a területen. Válassza ki őket, hogy összegyűjtse a bolond petrezselymet, a végső összetevőt.

Most, hogy minden megvan, nézze meg azt a jelenetet, amikor Ciri elkészítette és felkente az olajat a kardjára.

Cél: Gretka követése

Most, hogy felkészült, kövesse még egyszer Gretkát. Elmegy a halott farkasok csoportja mellett, akiket a bolond petrezselyemért ölt meg. Kövesse Gretkát, amíg meg nem érkezik egy barlang bejáratához. Miután belépett, egy másik jelenet kezdi megmutatni a rettegett „farkaskirályt”, akiről annyit hallott.

Cél: Öld meg a vérfarkast

Ne aggódj, a kardodon lévő olajjal ez a fickó tolóerő. Egyszerűen csúsztassa el a közelharci kombinációival. Az ellentámadás elkerülése érdekében a harmadik sztrájk után ellökni. Kerülje el az egyik közelharci támadását, és folytassa a leütést. A vérfarkas elég gyorsan le fog menni. Bár a támadásai kissé fájhatnak, nem szabad gyakran csatlakoznia. Miután a farkaskirály meghalt, a részfeladat véget ért, és újra csatlakozunk Geralthoz és a báróhoz.

Fejezze be a részfeladatot

Amint Geralt és a báró folytatják a beszélgetést, néhány választási lehetőséget kap. De el kell fogadnia a báró követeléseit, hogy többet megtudjon arról, hogy mi történt Cirivel, így nincs értelme visszautasítani. Amint a beszélgetés véget ér, ez a küldetés is befejeződik.