Legfontosabb Csaláskódok 08. Történet - Az izzó tenger

08. Történet - Az izzó tenger

88. TÖRTÉNET - Az izzó tenger

Cél: Találja meg Virgilt az izzó tengerben

Mielőtt akaratlanul elindulna a térkép délnyugati sarkába, figyelmeztesse, hogy a hely sűrű a sugárzástól. Az alábbiak egyikét kell tennie, ha elég sokáig szeretne túlélni ahhoz, hogy biztonságosan elérje Virgilust anélkül, hogy megölné az 1000 -es rad -ja.

  1. Hozzon és használjon nagyszámú Rad-X és Radaway terméket.
  2. Vedd fel a veszélyes öltönyt (1000 -rel emeli a sugárzási ellenállást), ez helyettesíti az öltözékedet, ami gyengíti.
  3. Használjon legalább egy fúziós magos (ajánlott) erőpáncélt (ajánlott) (utazásom során teljes magot használtam, a második egy tartalék).

Megjegyzés: Azt is szeretné, hogy hozzon magával egy kísérőt, aki immunis a sugárzásra (például Erős), vagy szerezzen be egy kísérő páncélt, hogy elkerülje a sugárzás okozta károkat.

A lehető leggyorsabban szeretne utazni a jelölőhöz (ez a feltárástól függően változhat), de feltétlenül feltétlenül fedezze fel az elektromos hobbi klubját a jelzőtől északra vezető út mentén, mivel ez a legközelebbi hely. hogy nem a besugárzott területen belül a jövőbeni utazáshoz.

Innen délnyugat felé kell haladnia a sugárzási zónába, átlépve a pusztított tájat. Figyelmeztetni kell arra, hogy az itteni ellenségek (radskorpiók, csípések és ghoulok) meglehetősen veszélyesek lehetnek, ezért győződjön meg arról, hogy a V.A.T.S segítségével felismeri őket korán, hogy elkerülje a potenciálisan halálos elkötelezettséget. Erőpáncéljának segítenie kell, hogy ellenálljon mindennek, amit nem tud elkerülni, miközben a sziklákon és a besugárzott sokszínű vízfolyásokon átvonul.

A térkép széléhez közel a talaj meredeken emelkedik, majd újra leesik, amikor belép az Atom kráterébe. Ez az a hely, ahol a bombák 200 évvel ezelőtt landoltak, így a környék és a környék erősen besugárzott. Egy kultusz alakult ki a kráter tövében, Atomot imádva. Tedd a fegyveredet, és közeledj Izoldához (meg kell jelölni), hogy beszélgess vele Vergiliusról. Kérdezd meg Virgilről, és ő megadja neked a szükséges információkat. Néha van egy gamma fegyvere is, amit ellophat/ megölhet, hogy rendkívül hatékony legyen az emberi ellenségek ellen (a szuper mutánsok és a robotok immunisak).

Megjegyzés: Érkezéskor kísértetek támadhatják meg a kolóniát, ami Isolde halálához vezethet (amint az a videón is látható), azonban lekérhet egy megjegyzést a testéről, amely megadja a szükséges információkat.

Isolde rámutat a közeli dél-nyugati helyre, így folytathatja a túrát. A célhoz közeledve halotti karom látja a bejáratot. Lehet körözni körülötte, hogy belépjen a barlangba, de erőpáncéllal és egy tisztességes fegyverrel le kell tudnia venni. Amikor csak teheti, menjen be a barlangba.

Megjegyzés: A barlang belsejében lévő asztalon tesla tudományos magazin található.

Meg fogja találni a barlang bejáratát, amelyet erősen védenek protektorok és tornyok, de ha nem tüzel rájuk, nem támadhatnak meg. Menjen be, és találkozzon az eltűnt tudóssal, Virgilussal. A beszélgetés során egy mellékkérdést kap, amely körülveszi az állapotának gyógymódját, valamint többet megtudhat az intézet utazási intézkedéseiről és a következő történet küldetéséről. Ezzel a küldetés a végéhez közeledik.

Megjegyzés: Virgil néha fogja a fegyvert Virgil fegyverét, amelyet ellophat vagy megölhet. Ellenőrizze először a készletét, hogy megnézze -e, mielőtt zaklatna (nem volt benne a játékomban).