Legfontosabb Csaláskódok 09. sztori - Novigrad pire

09. sztori - Novigrad pire

99. TÖRTÉNET - Novigrad pire

Ajánlott szint: 10

Cél: Látogassa meg Triss -t a házában

Mielőtt hozzáférhet Novigradhoz, át kell mennie a blokádon, megakadályozva, hogy az emberek belépés nélkül belépjenek a városba. Gyors utazás az akasztott emberfához (vagy Novigrad városához, ha fel van oldva), és kövesse a minitérképen található nyomjelzőt a városba. Ahogy a varázslónő háza közelében tartózkodik, egy jelenet kezdődik, amely megmutatja, hogy itt nem minden a legjobb, ha valaki nem 'normális'.

A jelenet után lépjen át a téren, és menjen át a tömegen, hogy elérje az úti célt a célállomáson kívül.

Cél: Győzd le a boszorkány vadászokat

Bármelyik opciót is választja a rablókkal folytatott párbeszédben, végül harcolni fog velük. Vegyen tehát részt egy férfias fisztikus rohamban. Ezek a srácok komoly ütéseket tudnak pakolni, ezért próbálja meg egyenként bevenni őket, használja a quen jelet a sérülések megelőzése érdekében, és ha szüksége van egészségére, használja a boszorkány bájitalt. Ha sikerül blokkolni az egyiket a falnak, akkor egyszerűen csapkodhat hozzájuk, amíg kivágja a jelenetet, vagy egészségi állapota nem esik le eléggé.

Beszélgessen Menge parancsnokkal a Novigradban való tartózkodás hátrányairól. Utána ideje felkutatni ezt a Putrid ligetet, ahol Triss található.

Cél: Keresse meg a tolvajokat a főtéren, és gondosan kövesse őket

Cél: Beszélj koldusokkal a koldusok királyáról

Képesség vagy pénz, ez itt a választás. Néhány másodperccel azután, hogy ezek a célkitűzések felbukkannak, gyors jelenetet láthat arról, hogy egy ember zsebre vág. Nem sokkal később a tolvaj eltávolodik a területről. Egyszerűen tiporjon utána (kb. 15-20 méterrel hátulról, hogy elkerülje az észlelést), és váltson az új célpontra, amikor az érmés pénztárca gazdát cserél, hogy elérje a Putrid ligetet (egyáltalán nincs csatorna. Miről beszéltek?). Amikor a célpont megáll egy ajtónál, és az ajtón lévő lyukon keresztül beszél egy személlyel, akkor azon kívül áll.

Cél: Keresse meg a koldusok búvóhelyének királyát

Menjen az ajtóhoz, és kopogjon, hogy beszéljen az őrrel. A belépéshez használhatja az axii jelzést, vagy ötven koronát fizethet.

Cél: Beszélgetés a koldusok királyával

Kövesse az ösvényt a söpredék és gazemberek kaptárába, amíg egy jelenet elkezdődik, és újra találkozik Trissszel, és bemutatkozik a koldusok királyának. Nézze meg a párbeszédet, és válassza ki, mit akar, amíg el nem indul Triss -szel.

Cél: Kövesse Triss -t

Most, hogy Geralt végre megtalálta őt, lehetősége nyílik arra, hogy meghallgassa, ahogy utolérik, ahogy a háta mögött tagolnak. Nézze a jeleneteket menet közben, amíg el nem éri a gyógynövényboltot, és beszéljen a benne lévő ideges fickóval.

Úgy tűnik, értékes alkatrészeket dobott a közeli vízi útra. Miután Geralt úgy dönt, hogy segít Trissnek, néhány őr megjelenik az épületen kívül, így Geraltnak és Trissnek is észrevétlenül ki kell lépnie.

Cél: Lépjen be az alagsorba

Nyissa ki a nyílást a padlón melletted, hogy leereszkedjen a gyógynövények alagsorába. Azonnal megtámad egy magányos fuldokló, ezért ügyeljen arra, hogy az igni vagy quen segítségével védje meg magát, és gyors fénytámadásokba menjen, miután elkerüli a kilengéseket.

Cél: Keresse meg a titkos szövegrészt boszorkányérzékei segítségével, majd nyissa meg

Az alagsor közepén egy oszlop található, amikor az érzékeit használja rajta, egyetlen téglát kell látnia, körülötte piros körvonalakkal. Ha kölcsönhatásba lép ezzel, nyissa ki a ház mögötti vízi út átjáróját.

Cél: Kövesse Triss -t

Ismét járjon Trissszel, miközben a vízi út sárában guggol. Rövid távolságra a vízi úton Triss megáll, és megkéri, hogy keresse meg a hiányzó összetevőket az alábbi vízben.

Cél: Keresse meg az elveszett csomagot boszorkányérzékei segítségével

Merüljön el a vízben, és ragaszkodjon a vízi út medréhez, miközben nyugat felé halad. Mielőtt fél elsüllyedt csónakhoz érne, találjon néhány zsákmánytartót (ravaszkodási receptekkel és egyéb zsákmányokkal). Mögötte a hozzávalók elsüllyedt zsákjának vörös körvonala látható. Vedd elő a vizes rejtekhelyről.

Cél: Adja Trissnek a csomagot

Térjen vissza az úton, ahol jött, és adja át.

Cél: Kövesse Triss -t

És a menet folytatódik. Miután kimászott a vízi útról, eljut egy raktárhoz, ahol kint van egy kereskedő. Amíg Geralt és Triss beszélnek vele, a következő párbeszéd lehetőségek közül választhat.

Menjünk a munkához - alapbér
Előre fizet
Fél előre - 50% -kal növeli az alapfizetést

Cél: Helyezzen patkánycsapdákat a raktárba - használja boszorkányérzékeit (3)

Ez könnyebb, mint elsőre látszik. Egyszerűen kövesse a falat a raktár körül. Valamennyi hely kis lyuk az épület kőfalában.

Cél: Mondja el Trissnek, hogy befejezte a feladatát

Hajrá, menjen vissza, hogy Triss elkezdhesse a varázslatot. Patkányok eltakarítása, elbűvölő.

Cél: Beszéljen Trissszel, miután aktiválta a varázslatot

Szánjon egy pillanatra, mielőtt újra beszél Trissszel, hogy felkészüljön a csatára (töltse fel bájitalt, gyógyuljon meg stb.). Ha már jó lesz, beszéljen Triss -szel.

Cél: Küzdelem a gengszterek ellen

A kereskedő durván félbeszakítja a beszélgetését, majd három gengszter (boszorkányvadász) egy csoportja követi őket. Készítse elő védekezési jelét a védekezésre, vagy bármelyiket is válassza, mielőtt igénybe veszi őket. Meglehetősen magas szintűek (a küldetés szintje felett), ezért ügyeljen arra, hogy jó taktikát alkalmazzon (emelje ki őket, használja az igni sebzését az égés során, szakítsa meg őrét súlyos támadásokkal stb.), Hogy ne rágja át egészségét. Mindaddig, amíg felkészült vagy, nem jelenthetnek túl nagy veszélyt.

Cél: Elhagyni a raktárt

Miután az utolsó gengszter földet ért és befejezte a holttestek kifosztását, menjen kifelé, és beszéljen a kereskedővel. Miután elfogadta új fizetési skáláját, itt az ideje, hogy nyomon kövesse a Triss által biztosított új potenciális ügyfeleket. Ezzel véget is ér ez az egyszerű küldetés.