Legfontosabb Csaláskódok 10. történet - A molekuláris szint

10. történet - A molekuláris szint

10. TÖRTÉNET - A molekuláris szint

Cél: Elemezze a tanfolyam chipjét

A frakciókkal létesített kapcsolattól függően ez a jelző változhat:

  • Ha még nem vette fel a kapcsolatot a The Railroad -szal, elküldik Amari doktorhoz Goodneighbour -ba, aki azt fogja mondani, hogy keresse meg a The Railroad -ot. Miután megteszi, legalább teljesítenie kell a The Railroad Quest 01 - Road to Freedom című számot, hogy találkozzon velük. Beszélhet Desdemonával a chipről, és ő elviszi Önt Tinker Tomhoz. Adja át a chipet, hogy elemezze.
  • Ha már találkozott a The Railroad -szal és csatlakozott hozzájuk, akkor a jelző Desdemona (Railroad vezetője) felé mutat a The Railroad központjában. Ha beszélsz vele, akkor elvezet titkár Tomhoz, és elkéri a chipet. Adja át a chipet, hogy elemezze.

Megjegyzés: Mielőtt befejezné ezt a sztori küldetést, győződjön meg arról, hogy csatlakozott bármely frakcióhoz (Brotherhood of Steel és a Minutemen), amelyekkel folytatni kívánja a munkát (küldetéseket végezni), mivel a küldetés befejezése után már nem csatlakozhat hozzájuk.

Miután egy kicsit kavarodott a gépeivel, Tinker Tom átad egy holotape -t a molekuláris relé kódjával.

Cél: Vissza Vergiliushoz

Valószínűleg fel akarsz venni egy páncélt vagy egy védőruhát, hogy megvédje a sugárzástól, mielőtt visszatér a Virgil barlangjába, a térkép délnyugati szélső sarkában. Lépjen be a barlangba, és beszéljen a mutált tudóssal, és ő átad néhány rajzot egy olyan eszközről, amely lehetővé teszi, hogy eltérítse a tanuló teleportációs jelét. Miután tapintatosan emlékeztette Önt, hogy vegye fel a szérumát az intézetben, több lehetősége is marad az eszköz felépítésére. Ne feledje, hogy ha egy frakcióval beszél az eszköz megépítéséről, akkor az alkatrészek nagy részét biztosítják Önnek, ha nincs meg.

Megjegyzés: Ha a vázlatokról bármelyik megjelölt karakterrel beszél, az a frakció útjába zárja a jelátfogót.

(Választható) Cél: Beszéljen a Testvériséggel

Ha a Cambridge -i rendőrségre vagy a Prydwenbe utazik, és Paladin Danse -vel vagy Maxson elderrel beszél, akkor a két dolog egyike fog történni, attól függően, hogy milyen haladást ért el a Brotherhood of Steel frakcióban:

  1. Az lesz a feladatod, hogy teljesítsd a Brotherhood of Steel küldetést 03 - Call to Arms Paladin Danse -vel, mielőtt beleegyeznek, hogy segítenek neked.
  2. Ha már megtette ezt a küldetést, azonnal Proctor Ingramra mutat.

(Testvériség) Cél: Beszéljen Proctor Ingrammal

Ingramot lenyűgözik a vázlatok, és tudatja veled, hogy a dolog meglehetősen sok helyet foglal el. Meglehetősen tiszta területet fognak félretenni építési helyként a bostoni repülőtéren kívül.

Megjegyzés: Ha ezt az utat választja, megkapja a Brotherhood of Steel Quest 08 - belülről.

(Választható) Cél: Beszéljen a Minutemenekkel

Beszélgetés Preston Garveyvel, ha találkozott vele, és befejezte a Minutemen Quest 01 - Amikor a Szabadsághívások két dolog egyikét eredményezi, attól függően, hogy hogyan halad a Minutemen frakcióval:

  1. Feladata lesz a Minutemen Sidequest - Az első lépés befejezése, mielőtt beleegyezik, hogy segítsen.
  2. Ha már elvégezte ezt a küldetést, Preston azt fogja mondani, hogy beszéljen Sturges -szel a vázlatokról.

(Minutemen) Cél: Beszélgess Sturgesszel

Sturges átnézi a rajzokat, és elmondja, hogy ez nagy dolog lesz. A készüléket a Sanctuary -ban építheti fel, ahol azonban bőven van hely (selejtezze le a házat a műhely mellett, hogy jó építési területet kapjon).

Megjegyzés: Ha ezt az utat választja, a Minutemen Quest 05 - Inside Job címet kapja.

(Választható) Cél: Beszéljen a The Railroad -szal

Ha a The Railroad HQ -ba utazik, és beszél Desdemonával, akkor a két dolog egyike fog történni, attól függően, hogy milyen sikereket ért el a The Railroad frakcióban:

  1. Az lesz a feladata, hogy befejezze a The Railroad Quest 02 - Tradecraft -ot Deacon -nal, mielőtt ő beleegyezik, hogy segít.
  2. Ha már elvégezte ezt a küldetést, akkor azonnal Tinker Tomra mutat.

(Vasút) Cél: Beszélj Tinker Tom -szal

Miután Tinker Tom befejezte a szemüveges szemlélődést, elmondja, hogy komoly területre lesz szüksége a dolog felépítéséhez, valamint az első komponens: a Reflector Platform felépítéséhez. Ha a The Railroad bármelyik helyét átvette, akkor az egyiket kiválasztja az építési helyszínnek (az én esetemben ez volt a Mercer Safehouse a Hangman's Alley -ben).

Megjegyzés: Ha ezt az utat választja, a The Railroad Quest 03 - Underground Undercover címet kapja

Cél: Kérjen segítséget a jelátfogó felépítéséhez

Miután beszélt az egyik frakcióval, vagy maga kezdte el építeni a dolgot, ez a cél automatikusan megvalósul. Előfordulhat, hogy többször is vissza kell térnie a frakciójába, hogy kinyitja az összes építeni kívánt alkatrészt (IE: visszatérve a Tinker Tomhoz a platform felépítése után, feloldja a fennmaradó három eszközrészt az építéshez).

Cél: Építse fel a reflektor platformot

A fényvisszaverő platformhoz a következő anyagok szükségesek: 10x alumínium, 3x áramkör és 5x acél, valamint megfelelő méretű terület a felhelyezéséhez.

Ennek meglehetősen egyszerűnek kell lennie, kevés segítséggel, feltéve, hogy időnként felveszi a szemetet. Ha kifogy az alkatrészekből, razzia az egyik korai területen, amelyet már kitisztított a szennyeződésektől (Corvega Összeszerelő Üzem, Szabadság Múzeum, stb.).

Cél: Készítse el a konzolt

(Nem kötelező) Cél: Biometrikus szkenner keresése a kórházakban

A konzolhoz a következőket kell találnia: x2 gumi, x3 réz, x5 acél és biometrikus szkenner. Ha hiányzik a biometrikus szkenner, a játék azt fogja mondani, hogy keressen a kórházakban olyan berendezéseket, amelyek biometrikus szkennert vagy megsemmisített tornyokat tartalmaznak. A konzolt meglehetősen könnyű elhelyezni, mivel mozgatható, és nem kell a fényvisszaverő platform mellett lennie.

Cél: Építse fel a relé edényt

(Opcionális) Cél: Keresse meg a távközlési webhelyeken egy érzékelőmodult

Az edényhez szükséges: x3 réz, x3 acél, x6 szövet, x3 arany és egy érzékelő modul. Az érzékelő modulok megtalálhatók a műholdas helyeken, magas épületekben és a megsemmisült tornyokból. Ezt is el lehet helyezni a platformtól, de elég közel kell lennie ahhoz, hogy a generátor vezetékei elérjék azt és az eszköz fő testét.

Cél: A sugárzó kibocsátása

(Nem kötelező) Cél: Keressen katonai helyszíneken áramkört

Ez a nagy emberek. Ezúttal szüksége lesz: x10 gumi, x3 acél, x5 réz, x1 áramkör és x1 katonai minőségű áramköri lap. Biztosan talál katonai minőségű áramköri lapokat abban a szobában, amelyben legyőzte Kellogot a Story 06 - Reunions at Fort Hagen alatt. Más katonai területeken is kereshet, hogy ott feküdjön vagy néha a tornyokban. Komolyan, ha tornyokat támadsz, akkor nem lett volna gondod ezekkel a szükséges alkatrészekkel. Ezt a legnehezebb elhelyezni, mivel megköveteli, hogy az emelőkosár tetejére helyezze, anélkül, hogy bármi mást (például a fej fölött vagy a földön akadályozná). Előfordulhat, hogy módosítania kell a platform helyzetét, mielőtt ráhelyezheti a kibocsátót.

Cél: Kapcsolja be a reflektor platformot

Cél: Kapcsolja be a konzolt

Cél: Kapcsolja be a relé edényt

Cél: Kapcsolja be a sugárzást

Nagyon sok gyümölcslére lesz szüksége ahhoz, hogy ezt a balekot futtassa. Az alkatrészek összesen 30 teljesítménnyel rendelkeznek, amelyek szükségesek a fenevad futtatásához. Ez azt jelenti, hogy hat közepes generátort (vagy bármilyen tetszőleges áramforrás -kombinációt) kell felépítenie, és össze kell kapcsolnia ezeket az áramot. Helyezze mindegyiket a készülék közelébe, kapcsolja össze őket, és nézze meg, ahogy a csillogó kék fények villogni kezdenek a sugárzóból.

(Vasút) Cél: Beszéljen Desdemonával

Ezen a ponton Desdemona emlékezteti Önt a tétre, és további információkat ad a The Railroad kapcsolattartójával az Intézetben. Ezenkívül átad egy holotape -t (hálózati szkennert) egy kódolt üzenettel a névjegyhez, amelyet akkor használhat, ha sikeresen beszivárog az Intézetbe.

Cél: Használja a jelátfogót

Ideje végigvinni ezt az alkatrészek összevisszaságát. Álljon a központi emelvényre, és szétszóródjon a tájon. Reformáció az Intézetben másodpercekkel később. Gratulálunk. Ön benne van. És a küldetés végén is van, amikor elkezdi a 11. történetet - intézményesítve.