Legfontosabb Csaláskódok 15. történet - Egy költő nyomás alatt

15. történet - Egy költő nyomás alatt

15. TÖRTÉNET - Nyomás alatt álló költő

Ajánlott szint: 13

Cél: Találkozz Zoltannal a lesben

Most, hogy a Pitypangot el kell költöztetni, gyorsan el kell utaznia a városon kívüli szakadékba. Amikor megérkezik, Zoltánt egy blöffen várja, amely az alatta lévő útra néz. Beszélgetni fogsz Zoltánnal a tervről, mielőtt Priscilla megérkezik. Ha ő marad, akkor játszhat egy játékot Gwent -el, ha szeretné eltölteni az időt (a győzelem azonban semmit sem eredményez). Utána megjelenik Pitypang kísérője, és komolyra fordul a dolog. Egy magányos boszorkányvadász menekülni fog, ha Pitypang nyerge fölé nyúlik, ideje üldözésre.

Cél: Használja boszorkányérzékeit az ösvény felvételéhez

Szerelje fel a Roach -hegyet (ló), és lovagoljon a közeli sárga körhöz, mielőtt aktiválja boszorkányérzékeit. Itt meg kell találnia a követendő pata nyomatok nyomát. Az ösvény több mezőt fog átkelni, amíg el nem tűnik a közeli táborban.

Cél: Kérdezze meg, látta -e valaki a táborból Pitypang elrablóját

Beszéljen a tábor hátsó parasztjával (az, aki kalapáccsal üti az üllőt), hogy megtudja, melyik irányba haladt a vadász. Ugorj vissza a lovadra, és folytasd az üldözést.

Cél: Fedezze fel a kunyhó előtti területet az erdőben

Amikor eléri a kunyhót, amelyhez az ösvény vezet, a boszorkányvadász lovát találja a földön, és két veszekedő félszerzetet a közelben. Nyilvánvalóan a boszorkányvadász befurakodott a kunyhójukba.

Cél: Lépjen be a félszerzet otthonába a titkos átjárón keresztül

Sétáljon az erdőn keresztül a kunyhó hátsó részébe (a mini-térkép nyomvonalát követve), amíg egy létrát nem vezet a kunyhó alatti folyosóra.

Cél: Szabad pitypang

Egyszerűen sétáljon át a folyosón, és másszon fel a létra másik végén, hogy előbújjon a kunyhó belsejébe.

Cél: Győzd le a boszorkányvadászt

Egy -egy csata emberi ellenfél ellen. Használjon quen és ellentámadásokat vagy súlyos támadási kombókat, hogy túljusson az őrsön, és gyorsan lerontja a vadász egészségét.

Cél: Unie Dandelion

Miután a vadász a padlóra csap, lépjen kapcsolatba Pitypanggal, hogy kiszabadítsa őt, és hallgassa meg a meséjét.

STORY SUBQUEST: Ciri története: Breakneck Speed

Ajánlott szint: 11

Cél: Menekülni a Temple Isle felé

Ciri, úgy tűnik, a város minden átkozott őr üldözi. Ne törődj velük. Ehelyett használja a Dodge A gombot (Xbox) vagy X (PS), hogy száguldozzon az ellenségek tömegein, miközben követi a mini-térképen látható utat. Amikor közel kerül az objektívjelzőhöz, álljon meg, és gyorsan vágjon át az ajtót elzáró ellenségek kis csoportján. Miután eltűntek, egyszerűen lépjen be az ajtón, hogy befejezze a részkérdést.

Fejezze be a részkérdést

Miután Dandelion befejezte a történetét, a küldetés véget ért, és egy kicsit több információval rendelkezhet arról, hogy mi történt Cirivel. Skellige vár!