Legfontosabb Csaláskódok 27. történet - Kaer Morhen csatája

27. történet - Kaer Morhen csatája

27. TÖRTÉNET - Kaer Morhen csatája

Ajánlott szint: 24

Megjegyzés: Szövetségesek megszerzése a korábbi sztori küldetés során megkönnyíti a csatát azáltal, hogy bizonyos karakterek megmenthetik egymást, és zavaró tényezőként és csaliként viselkednek. Ha nem toborzott szövetségeseket, Geraltnak további mentési feladatokat kell végrehajtania (például meg kell mentenie Lambertet, amikor támadás alatt áll). Ha például Keirát toborozta, akkor megvédi. Vagyis nem kell. Ennek ellenére segítség nélkül is meg lehet oldani, csak nehezebb.

Megjegyzés: Ez az útmutató a szövetségesek teljes csoportjának szól, ha nem érte el őket, az összes cél/ személy eltérő lehet. És különben is, ki ne szeretné, ha mindenki Kaer Morhennél lenne a csatában, hogy még epikusabb legyen?

Cél: Lépjen be Kaer Morhen -be, és indítsa el a tanácsot

A gyülekezési túra után irány a tartály nagyterme. Ahogy sétál, látni fogja szövetségeseit és néhány előkészületüket a környéken (például Zoltán robbanóhordói). Amikor készen áll a főesemény megkezdésére, menjen be a csarnok közepére, hogy kiváltja a jelenetet és a tanácskozást.

A megbeszélés során több dologról is dönthet (ha bombákra vagy bájitalokra van szüksége, hogy rögzítse a lyukat az erőd falában, vagy kimenthesse a pengéket a fegyvertárból). Döntsd el a karakteredre figyelve (ha bombafelhasználó vagy, akkor segíthet feltölteni a bombakészletedet. Ellenkező esetben menj a bájital -utántöltőhöz, hogy felhalmozd a fecske bájitalt a csatához). A falválasztás igazítja az ellenséges létszámot/ javítja a közelharci szövetségesek sebzését. Miután meghallotta a tervet, nézze meg szövetségesei munkáját, és röviddel ezután a vadászat Kaer Morhenhez érkezik.

Cél: Használjon dimeritium bombákat vagy az yrden jelet a vadászat összes portáljának bezárásához a Kaer Morhen környéki erdőben (3)

Választható cél: Öld meg a vadászat harcosokat a jobb oldali portál közelében az erdőben

Választható cél: Öld meg a vadászat harcosokat a középső portál közelében az erdőben

Választható cél: Öld meg a vadászat harcosokat a bal oldali portál közelében az erdőben

Megjegyzés: Ha kívánja, figyelmen kívül hagyhatja az opcionális célokat, mivel az utolsó portál bezárásakor nem kell harcolnia a fennmaradó ellenségekkel. Azt javaslom, hogy figyelmen kívül hagyja őket, hogy megőrizze egészségét és bájitalt később.

Miután a csata drámai nyitójelenetekkel kezdődik, láthatatlannak találja magát az erdőben, Lamberttel az oldalán. Ez a játékok egyetlen igazi lopakodó része. Korlátozott számú bombát kap, hogy bezárja a hatótávolságon belüli közeli portálokat. Az yrden jel használata feltárja Önt az összes közeli ellenség számára, mivel láthatatlansága leáll, amikor aktiválja azt. Ennek legegyszerűbb módja, ha elég közel jár minden portálhoz ahhoz, hogy pontosan (olvassa el: manuálisan) bedobjon egy dieritiumbombát az örvénybe (válassza ki a bombát a gyorshasználati menüben - tartsa lenyomva az LB gombot, majd tartsa lenyomva az RB gombot a bomba manuális célzásához, és elengedni dobni). Bár szeretnék egy kis emlékeztetőt adni azoknak a játékosoknak, akik nem a bomba képességeire összpontosítottak, vagy bombákat használtak a Kaer Morhen bemutató óta a játék elején.

Azt is megteheti, hogy az egyes portálok tövében az ellenségekbe gázol, és megpróbálja feldobni a yrden jelet, de ez sokkal nehezebb, és azt eredményezheti, hogy fecskefájdalmakat pazarol a gyógyulásra (ezeket valószínűleg későbbre szeretné menteni) harcok a tartóban). Tehát győződjön meg róla, hogy először a lopakodó megközelítést próbálja ki, ha a dobás elmaradása esetén a másik módszerre tér vissza. Az utolsó portál bezárása után a folyamatban lévő csata további jeleneteit láthatja, mielőtt megszerezné Ciri irányítását a csatákon.

Cél: Fuss Triss segítségére a csatákon

Megjegyzés: itt egy küldetési elemet kap, amely lehetővé teszi Ciri számára, hogy az égből ártalmas tűzgolyókat idézzen (vagy Triss, vagy a mágus egyik másik tagja a tartályban), bátran használja ezeket segítségül a csata során, mivel nincs felhasználási korlát.

Miután irányította a Ciri -t, gyorsan próbálja ki a küldetést, hogy kipróbálhassa, hogyan működik. Ügyeljen arra, hogy lépjen el (teleportáljon) tőle, mielőtt az a kiváltó helyen landol, hogy elkerülje a sérülést. A gyors játékosok fel fogják ismerni, hogy ez a támadás hasznos lehet, ha kárt okoznak, és felgyújtják az ellenséges csoportokat, mielőtt csatába szállnak. Tehát ezt tartsd észben. Főleg nagyobb nehézségek esetén. Az ütés -futás taktika jól működik Cirivel. Nos, tényleg mindenük van.

Sprinteljen az előttünk álló csatában, amikor készen áll arra, hogy összefusson a vadászat néhány kutyájával. Használja az új játékát, vagy csak feküdjön bele a pengéjével, teleportálódva, hogy elkerülje az elakadásokat. Továbbá, a portál közelében talál vadászkutyák csoportját és egy -két harcosot, akik Triss -szel harcolnak. Hívd fel a robbanás robbanását, amikor az ellenségek csoportosulnak, és használd a kardodat a maradék kóborlókra. Miután kitisztította Triss környékbeli ellenségeit, nézze meg a jelenetet, és ismét irányítani fogja Geraltot ... lóháton, robbanások robbannak körülötte. Üdvözöljük az akciófilmben.

Cél: Visszatérés Kaer Morhenhez

Nos, ha robbanó tűz zúdul körülöttem, én is nyomokat készítenék a tartáshoz. Ösztönözze lovát egy sprintbe, és kövesse a minitérképen látható nyomvonalat Lambert mellett, amíg el nem éri a főkapu biztonságát. Úgy értem, relatív biztonság.

Cél: Zárja be a főkaput

A leszállás és a gyors jelenet megtekintése után a főkaput le kell védenie a vadászat legerősebb erőivel szemben. Ennek legegyszerűbb módja az, ha figyelmen kívül hagyja az összes ívó ellenséget, és felsiet a lépcsőn a harckocsikra, a végén lévő karhoz. Az ellenségek végtelenül ívnak, amíg ezt a kart meg nem húzzák, így nincs értelme igazán harcolni velük. Nézze meg a vadászat egyik vezetőjét a főkapunál, és ismét mozgásban lesz.

Cél: Vonuljon vissza a középső udvarra

Yennefer védelmi köre gyengülni kezd. Ez azt jelenti, hogy ha elhagyja a buborékot, gyors károkat szenved a hidegtől, és meghal, ha egészsége elfogy. Tehát sprinteljen az udvar felé vezető ösvényen, hogy bent maradjon a védelmi szférában, amíg el nem éri azt.

Cél: Győzd le ellenfeleidet és vonulj vissza a főkapu mögé

Hány főkapu van ezen a helyen? Ezen a területen nagyszámú vadászkutya és harcos lesz. Válaszd ki őket, használd a figyelemelterelést, és használd az axii jelzést a kutyákon, amikor felemelik a tüskéiket, hogy elkábítsák őket, hogy támadhass. A küzdelem során egyetlen portált sem tud lezárni (a képernyőn megjelenő emlékeztető ellenére), ezért csak a környékbeli ellenségek elszámolására koncentráljon. Amikor ezt megteszi, sprinteljen a kapuhoz, és nézze meg a jelenetet.

Cél: Segítsen Trissnek a vadászat harcosai elleni küzdelemben

Itt megtalálod a triss támadás alatt a vadászkutyákat és az ívó harcosokat. Egyszerűen öld meg az összes érkező ellenfelet bármivel, amit akarsz, hogy biztonságban tartsd, és elindítsd a következő jelenetet.

Cél: Győzd le Caranthir harcosait

Ismét irányíthatod Ciri felett. Ez teszi a harcosok szétszedését egy kitakarássá. Ne felejtsd el, hogy még mindig megvan a robbanásveszélyes tűzgolyó küldetésed, valamint Ciri félelmetes támadása, ezért használd őket, hogy szétszedd az Eskel környéki ellenségeket. Dolgozzon a minitérképen megjelölt terület közepe felé, és foglalkozzon az ellenségekkel.

Cél: Nyissa ki a kaput Kaer Morhen belső udvarára

Menjen a nagy izzó kerékhez, és lépjen kapcsolatba vele, hogy kinyissa a kaput.

Cél: Dimeritium bombák vagy az yrden jel segítségével zárja be a vadászat portáljait, és állítsa le és állítsa le támadásaikat Kaer Morhen ellen

Választható célkitűzés: felszerelkezzen a Vesemir készleteiből származó dimeritium bombákkal

Remélhetőleg megmentette néhány bombáját (ha nem, akkor újakat vehet fel a környéken szétszórt ládákból), mivel ezek megkönnyítik és biztonságosabbá teszik a portálok bezárását. A bezárandó portálok a terület hátsó részén lesznek, szemben a kiindulási hellyel. Ne pazarolja a bombákat a terület közepén lévő kisebb portálokra (mivel az ívó ellenségek után is bezárnak). Küzdj végig az ellenségeken keresztül minden portálig, és dobj rá bombát, vagy ha szükséges, használd a yrden jelet.

Cél: Segítsen Trissnek a vadászat elleni küzdelemben a belső udvarra vezető kapu mellett

Ehhez csak annyit kell tennie, hogy visszatér a belső udvarra, hogy kiváltja a jelenetet. Öld meg az ellenségeket, ha akarod, vagy csak sprintelj velük, hogy elkezdd. Ezt követően hosszú jelenetsorozatot nézhet, és a csata véget ér. Ahogy ez a küldetés is.