Legfontosabb Csaláskódok Hirtelen sztrájk 3: Fegyverek a győzelemért

Hirtelen sztrájk 3: Fegyverek a győzelemért

Sudden Strike 3: Arms for Victory box art
Rendszer: PC Review Rating Legend
Fejlesztő: Fireglow Games 1,0 - 1,9 = Kerülje 4,0 - 4,4 = Nagyszerű
Pub: cdv Software Ent. 2,0 - 2,4 = Gyenge 4,5 - 4,9 = Meg kell vásárolni
Megjelenés: 2008. március 10 2,5 - 2,9 = Átlagos 5.0 = A legjobb
Játékosok: 1-8 3,0 - 3,4 = korrekt
ESRB minősítés: Tini 3,5 - 3,9 = Jó
Chaaarrrrrge!
írta: Nathan Meunier

Az évek során a második világháború epikus csatáit számtalanszor eljátszották a fotel tábornokok, akik a számítógépük képernyőjén ültek, és összevont szemöldökkel kattintottak az egérgombjukra.

A Sudden Strike 3: Arms for Victory képernyőkép

Az elmúlt években maroknyi szilárd, második világháborús valós idejű stratégiai címet adtak ki PC-re, de egyik sem rögzíti a konfliktus akcióját olyan nagy léptékben, mint a Sudden Strike sorozat. A sorozat a háborús stratégiára és a harcra fektet hangsúlyt, az erőforrás -gazdálkodás helyett a sorozat célja, hogy a játékosok élvezhessék a harcot anélkül, hogy belekeverednének a durva részletekbe. A Sudden Strike 3: Arms for Victory lenyűgöző új megjelenéssel és egyéb fejlesztésekkel tovább viszi a fáklyát a győzelem felé, annak ellenére, hogy nem oldotta meg teljesen a korábbi bejegyzésekből fakadó problémákat.

A hagyományos RTS címek megkövetelik a játékosoktól, hogy egyensúlyba hozzák az idejüket az építő erők, az épületek korszerűsítése és az erőforrások összegyűjtése között; Az Arms for Victory gúnyolódik az ilyen fáradt és unalmas játékélményektől. A játék teljesen megszünteti a műfajra jellemző erőforrás -gyűjtési és menedzselési elveket. Ez lehetővé teszi, hogy figyelmét arra az egyre fontosabb feladatra összpontosítsa, hogy hatalmas hadseregeket vezessen szárazföldön, tengeren és levegőben, hogy az ellenfeleket a feledés homályos foltjaira zúzza. Az elesett csapatokat és a zúzott zászlóaljakat megerősítéssel töltik fel, de az ilyen felszerelések időnként korlátozottan állnak rendelkezésre. Bizonyos pozíciók elfogása és megtartása néha az erősítések folyamatos beáramlását eredményezi. Azonban gyakran találni kell találékony módszereket seregeinek életben tartásához. Ez különösen nehéz lehet, ha csapatainak nincs lőszerük, darabokra szakadnak, és menet közben javítják a járműveket, de ez a szórakozás része.

A CheatCC legforróbb dolgai!

A fegyverek a győzelemért konfliktusa öt nagy kampányt ölel fel, amelyek különböző frontokról és különböző színházakból fedezik a háborút. Szövetséges haderőként játszhat európai kampányrohamában, vagy németként a szövetségesek visszaszorításában. A szovjet hadjárat a németekkel szemben áll, miközben a Krím -félszigetre költözik. Ezenkívül külön kampányok segítségével játszhatja az Iwo Jima csatát mind az amerikai, mind a japán hadsereg szemszögéből. Minden küldetés hatalmas csatatereken bontakozik ki, amelyek észrevehetően nagyobbak, mint amit a legtöbb RTS -rajongó valószínűleg megszokott. A térképméretek skála akár öt mérföld széles, öt mérföld hosszú is lehet; ez a pusztítás nagy játszótere. Ezenkívül rendkívül sok időbe telik néhány küldetés végrehajtása. Készüljön fel a második világháborús harcok óráira; még egy teljes küldetés teljesítése is egy ülés alatt büszke lehet rá.

A Sudden Strike 3: Arms for Victory képernyőkép

Egy dolog, amit biztosan el lehet mondani a Sudden Strike sorozatról, hogy lényegesen megemeli a lécet, ha az egyes küldetések puszta skálájáról van szó. A Massive egy olyan kifejezés, amely csak kezdi leírni az itt vívott csaták körét. Ahol sok RTS -játék néhány száz egységnél van, az Arms for Victory lehetővé teszi, hogy szó szerint több ezer katonát irányítson egyszerre. Ha öt -hat teljes zászlóaljat szervez és készen áll a bevetésre, az ember katonai érzéke hajlamos lehet magasra emelkedni. Mindezen egységek nyomon követése a csata hevében nem könnyű teher, és a nagyszerűség illúziói gyorsan lecsillapodnak néhány kísérlet után, amikor vakon a csapatokat jól megerősített ellenséges pozícióba taszítják.

A rendelkezésére álló erők teljes mérete miatt az új játékosok enyhén megfélemlíthetik a játékba való merülést. Például az első hadjárat első küldetése a D-napon Normandia hatalmas partvonala mentén dobja el viszonylag óriási kezdőerejét, és azonnal tűz alá kerül az ellenséges mozsár, a tüzérség és a gyalogság. Ez egy rendetlenség, ami miatt eszeveszetten próbálja csoportosítani az erőket kezelhető darabokra, hogy megszervezhesse a támadást a tengerparton és azon túl. Szerencsére a kezdeti kaotikus zűrzavar után a frissített kezelőfelület megkönnyíti a seregek kezelését. A kiválasztott egységeket menet közben agresszív, óvatos és védekező viselkedéshez lehet rendelni, ami diktálja, hogyan fognak reagálni, ha az ellenséggel találkoznak, miközben előrenyomulnak. Mivel rohadtul lehetetlen megkülönböztetni az egyik gyalogsági típust a másiktól madártávlatból, az egérmutatót az egység fölé húzva megjelenik egy azonosító szimbólum. Teljesen más történet, ha egyetlen orvost vagy más fontos egységet választanak ki a tömegből a harcok közepette. Ez továbbra is kérdés.

A Sudden Strike 3: Arms for Victory képernyőkép

Pillanatképek / Képek Sudden Strike 3: Arms for Victory képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Sudden Strike 3: Arms for Victory képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Sudden Strike 3: Arms for Victory képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Sudden Strike 3: Arms for Victory képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Sudden Strike 3: Arms for Victory képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Sudden Strike 3: Arms for Victory képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Sudden Strike 3: Arms for Victory képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Sudden Strike 3: Arms for Victory képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Sudden Strike 3: Arms for Victory képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Sudden Strike 3: Arms for Victory képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Sudden Strike 3: Arms for Victory képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Diavetítés