Csapatépítő véglegesen hozzáadva a League of Legends -hez

legendák Ligája

A hónap elején a Riot Games bemutatott Csapatépítő legendák Ligája . Bár a Team Builder csak élő béta teszt volt az összes regionális szerverén, új utat nyitott meg legendák Ligája hogy a játékosok kísérletezzenek a szerepkompozíciókkal, a játékosok pozicionálásával, és ez sokkal egyszerűbbé tette a társkereső élményt (igaz, hébe -hóba csuklással).

Miután a Team Builder a regionális szerverei, a Riot Games felére került kifejezve hogy szeretne fejleszteni a Team Builderen, felvázolva néhány dolgot, például a kommunikációt és a játékos szándékot. Sőt, a stúdió részletesen kifejtette, hogy figyelemmel kíséri és adatokat gyűjt a Team Builder minden használatáról annak érdekében, hogy dolgozzon egy okosabb társkereső rendszeren.

Most, a múlt héttől (március 25.), a tesztüzem után a Team Builder véglegesen bent marad legendák Ligája . Kiderült saját dedikált oldalán Legendák Ligája' Hivatalos honlapja, a Team Builder külön sorként került hozzáadásra, mint a normál vakválasztási sorok-hasonlóan az élő Béta teszthez-, és úgy néz ki, mint egy újratervezett bajnok. A Team Builder nem helyettesíti a meglévő sorokat. Ez a funkció azonban nem áll rendelkezésre a rangsorolt ​​soroknál.

A Team Builderben sorban állhat csapatkapitányként vagy egyéni játékosként. Kapitányként Ön rendelkezik joghatósággal a csapatába belépők körében; eldöntheti, hogy ki hová megy, és milyen szerepet kell játszania. Szólás közben kiválasztja a bajnokot és a kívánt szerepet, és várjon egy sorban, amíg egy kapitány befogad a csapatába.

A Team Builder segítségével bármilyen bajnokkal játszhat, akit szeretne, bármilyen szerepben; szabadságot kap, hogy különböző taktikákkal és stratégiákkal kísérletezzen, attól függően, hogy mit csinál. Kezdetben a Team Builder nem engedélyez több szerepet. Annak ellenére, hogy a metákat bizonyos körökben továbbra is éberen fogják fenntartani, ez kétségtelenül azt jelenti, hogy egy ilyen lehetőség később elérhető lesz.

További információért és a csapatépítővel kapcsolatos GYIK -hez a funkció dedikált oldalán tekinthet át itt . Íráskor a Csapatépítő sorban még a cím mellett található (Béta). Ez lehet egy apró hiba a Riot nevében, vagy a funkciónak még vannak problémái, amelyeket még ki kell küszöbölni.

Forrás: LeagueOfLegends.com .

által