A Teenage Mutant Ninja Turtles Injustice 2 ebben a hónapban

Igazságtalanság 2

Élveztük az új kiegészítéseket Igazságtalanság 2 hősök felállása, és ezúttal sincs ez másként. Kivéve, hogy ezek a kiegészítések egy kicsit nosztalgiautak, mint azt hiszem, bárki felkészült. Az új hősök hozzáadása Igazságtalanság 2 ezúttal a Teenage Mutant Ninja Turtles. Az a jó bennük, hogy egyénileg játszhatod őket, a választott harcmodortól függően, de különleges támadásokra is összeállnak.

Úgy választhatod ki, hogy melyik teknősökkel akarsz harcolni, ha kiválasztod, melyik fegyvert szeretnéd használni. A bo stáb természetesen lehetővé teszi, hogy Donatellóként játsszon, sais jelentése Raphael, egy katana Leonardo -t fog játszani, végül a nunchakus lehetőséget ad Michelangelo szerepére. Azok, akik online módokon vagy versenyeken szeretnének játszani, név szerint kiválaszthatják a kívánt teknősöket. Természetesen, amíg teknősként játszol, mindig lesznek olyan erőteljes lépések, mint a Shellshock, amelyek összehozzák az összes testvért, hogy uralják az ellenfelet.

Ha jelenleg az Ultimate Edition a Igazságtalanság 2 , vagy Fighter Pack 3, akkor a Teenage Mutant Ninja Turtles -t 2018. február 13 -án kapod meg. Bárki más megvásárolhatja Donatellót, Raphaelt, Leonardót és Michelangelót saját DLC -csomagjában 2018. február 20 -án.

Forrás: Kotaku