Hatsepszut temploma (hely)

Hatsepszut temploma (hely)

Az ellenség által elfoglalt terület nyugatra, a víz felől Thébától- ez nagy, de nem túl összetett. Itt fog átmenni a Lady of Grace küldetés során.

Jó dőlésszög a déli oldalon található piramisból. Nincsenek ellenségek ezen a területen, és itt állványokkal könnyedén elérheti az úttest tetején lévő épületet.

Menj egészen a tetőig. Ez kiváló mesterlövész előnyt biztosít Önnek nagyjából az egész területen, beleértve magát az épületet is, amelyet az egyik kapitány irodájaként használnak.

Ügyeljen arra, hogy csapdába ejtse a pörkölőt, amíg fent van, majd csípje vagy ejtse le a kapitányt. Ebben a szobában találja a környék első kincsét.

Van egy másik zsákmánydoboz a szint alatt, közvetlenül ez alatt. Lépjen le az úttest oldaláról, és menjen be újra az épületbe, és keressen egy nagy piros dobozt.

Ezt követően érdemes újra felkeresni a tetőt, és bárkit ellopni, aki úgy néz ki, mintha bajba kerülne. A helyi parancsnok is rendszeresen elkóborol ide, és lehetőséget kínálhat.

A tetőről északra keressen egy lefelé vezető lépcsőt.

Menjen fel ezekre a lépcsőkre, majd lógjon jobbra az alján. Ez egy kis szobához vezet, ahol néhány ketrec (a The Lady of Grace küldetési célja itt van) és magas ablakok. Ezek az ablakok egy másik kapitányi irodába vezetnek.

Az ablakok segítségével látogasson el a kapitányra. Halálos látogatás.

Ez teszi a merénylethez szükséges eszközöket, most az utolsó két kincset. Az egyik szinte a halotti középpontja, ahol az erőd ikonja megjelenik a térképen. Kövesse a készítőt egy függönyös alkóvhoz.

Odabent keresd meg a kincset egy piros dobozban.

Az utolsó kincs kicsit trükkösebb. A felvételek egy felső szintű szobát mutatnak a komplexum északi részén, de nincsenek ajtók, amelyek oda vezetnének. Legalábbis nincsenek nyitható ajtók. A belépési pont itt egy magas, négyzet alakú ablaknak bizonyul néhány fa támasztó mellett, egy keletre néző külső falon.

Belül több szomszédos kincses szoba található. Tele vannak zsákmánnyal, de az utolsó helyszín kincse egy kis doboz szénkristály egy kis trónon.

Kérje őket, hogy fejezzék be a templomot.