Legfontosabb Csaláskódok Smenkhkare sírja (hely)

Smenkhkare sírja (hely)

Smenkhkare sírja (hely)

A Seven Farmers Quest során áthalad ezen a szokatlan síron. Keressen egy barlangot az Uab Nome keleti félszigetén, kint romokkal (és oroszlánokkal).

Lépjen le a lépcsőn, és lépjen be Smenkhkare sírjába.

Törje össze az omladozó falat, hogy beléphessen.

Mint mindig a sírban, feltétlenül fosztogasson alaposan- itt találhat szilícium-dioxidot, és nem éppen a fákon nő. Ha készen áll, lépjen előre a sötét medencébe, és kövesse az alagutat előre.

Ahogy kilép, a második szintű ajtó, amelyhez el kell jutnia, holtan van, de nem tud felmászni normál eszközökkel- a mobil platformokat kell használnia. Ez nem súlyelosztó rejtvény, ez az egyik platform, majd a sprint a másik használatához, mielőtt leereszkedik.

Fosztogassa meg ezt a szintet, és vizsgálja meg a faragványokat, majd menjen a szobához úgy, hogy a két emelvény az állványfalnak támaszkodik (ahogy a vízből kilépve ez a szoba a bal oldalon lenne). Ugorjon fel az emelt emelvényre, hogy leengedje. Ez létrehoz egy utat a felső ajtón a túlsó falon.

Gyorsan ugorjon át erre a felső szintre- egy poros sarokban találja magát.

Menjen át a jobb oldali keskeny ajtón, hogy szerezzen egy szilícium -dioxidot, majd menjen a másik irányba. Van egy platform, lépjen rá, hogy leengedje. Most már van útja a céljelölőhöz, de előrelendül, a sarkon lendül, és átugrik a most magas platformon a felső szintre.

Ha fent van, menjen előre a táblagépbe. A körülményektől függően itt lehet ellenség, de lehet, hogy nincs ellenség, de soha nincs elég ellenség a probléma felvetéséhez

Olvassa el a táblagépet a hely megadásához, és szerezzen képességpontot.

Amíg itt van, feltétlenül fosztogassa ki az oldalsó kamrákat, és merészkedjen át a táblagép túlsó falának repedésén, hogy elérje Eeyoo Sekedoo Aat.