Legjobb készségek

Jégvihar (Wraith, 3. hely)

Egy főnök lefagyasztása, gyors ütése, majd leszúrás, amikor le van (talán Fury oldalával), kenyér-vaj taktika marad egészen a végjátékig. Hasznos (ha nem is valamivel több), mint a fagyos Hammer of Ergion készségfejlesztés, amelyet sokkal később kap.

Ragadozó madár (távolság, 3. hely)

Lassítja az időt fókuszálás nélkül. Le kell esnie, de tekintettel a természetes mászóképességére (ami teljes), ritkán van néhány másodpercnél távolabb egy tisztességes zuhanástól.

Árnyékütés (hatótávolság, 5. hely)

Ez a teleportáló killstrike szinte végtelen listát tartalmaz a taktikai alkalmazásokról. Használja gyorsan mesterlövész ülőhelyének, csapdák és erődítmények megkerülésének, szakadékok átlépésének, utolérésének a menekülő ellenségnek, drágakőhordozó és drágakő kiválasztásához a tömegből, és általában a halál angyalává válhat. A Quiver of Souls párosítása mellett a nem halálos változat lehetővé teszi, hogy a sorozat örökre megmaradjon, és az Shadow Mount kiegészítéseként aggodalmakat kelt más, kisebb személyek számára.

Kincsvadász (Lidérc, 5. hely)

Kicsit hétköznapinak tűnik, de hamarosan kíváncsi leszel, hogyan játszottál nélküle. Nem csak a korai szakaszban volt hasznos, de a készségeinek fejlesztései is a leghasznosabbak közé tartoznak a játékban- Az igényes szem és a Prospecting a legtöbbet hozza ki a játék viszonylag csekély zsákmányából, és a Mind Breaker frissítés fantasztikus segítség az ellenséges kapitányok ellen. csatát, legalábbis addig, amíg meg nem kapja az Árnyék Dominációt.

Lidérc lánc (Predator, 4. hely)

Gyors, csendes módja annak, hogy egyszerre egész csoportokat vegyen ki. Különösen hasznos azoknak a csoportoknak, amelyeket soha nem lehetett ellopni egyenként (pl. Mind körben nézik egymást). Különösen praktikus a történeti küldetésekhez, ahol az események hajlamosak végigvezetni az összegyűlt ellenségek folyosóin. Akkor is jó, ha megpróbál hozzáférni egy ithildin falú rúnához, amikor tétlen ellenségek veszik körül.