Legfontosabb Szerencsejáték Tunika megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

Tunika megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

Itt van minden, amit a Tunicról eddig tudtunk, beleértve a játék megjelenési dátumát, a legfrissebb híreket, a játékmenet előzeteseit és néhány izgalmas pletykát!

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 16 Tunika megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

Kevés olyan játék létezik, amely akár megkísérli újrateremteni azt a varázslatos és fantasztikus felfedezést Zelda legendája arról ismert. És miközben hamarosan szabadul Tunika Triforce alakú szívét viselheti az ujján, az egyszemélyes fejlesztésű indie úgy néz ki, mintha helyet szabna magának lenyűgöző környezetekkel és egy titokzatos történettel, amelynek középpontjában egy imádnivaló róka áll.

Itt mindent lefedünk, amit tudnia kell Tunika, beleértve a történetet és a játékmenet részleteit, valamint néhány izgalmas pletykát. Ne felejtsen el visszanézni, mert minden új bejelentést követően frissíteni fogjuk ezt a történetet.

TartalomjegyzékElőadás

Tunika megjelenési dátuma

Jelenleg Tunika nincs hivatalos megjelenési dátuma. PC-re és Xbox One-ra is megjelenik. A játékot a kanadai játéktervező, Andrew Shouldice fejleszti a címet is kiadó Finji segítségével.

Mielőtt a Finjivel együttműködött volna, Shouldice eredeti címén, Secret Legend néven dolgozott a projekten. Tunika A 2018-as E3-on debütál, ahol bejelentették a játékot, és kapott egy „2019-es” megjelenési időszakot, amelyet később eltoltak.

Tunika történet

Tunika történet

Fő között Tunikák lenyűgöző jellemzője a rejtélyes és minimalista történetmesélés. A játékban állítólag nem lesz semmilyen párbeszéd, amelyet egy ősi, megfejthetetlen nyelven írt játékon belüli szöveg kísér. Ez szándékos tervezési döntés Shouldice részéről, amit a legutóbbi interjú a Red Bull Games-szel .

A játék lényege egy olyan hely felfedezése, amelyet nem teljesen értesz, mondja Shouldice. Vannak emlékeim gyerekkoromról, és a szomszédaim tulajdonában lévő videojátékok használati útmutatóinak lapozásáról. Túl fiatal voltam ahhoz, hogy megértsem őket, és határozottan túl fiatal ahhoz, hogy eljátsszam őket, de ezek a képek megragadtak bennem. Csak azon tűnődöm, hogy egy játék milyen titkos lehetőségeket rejthet magában. Ez a díszes nadrág szerzői oka.

Talán mélyebb értelem is vár azokra a játékosokra, akik elég képzettek ahhoz, hogy megfejtsék a játék zavaros karakternyelvét. Vagy talán az igazi élvezet a megértés törekvéséből fakad Tunika világát, ahelyett, hogy konkrét választ kapnánk.

Egyelőre csak ennyit kell kihagynunk: fegyvert viselő rókaként játszol, aki egy furcsa világban ébred fel, amelyet úgy tűnik, nem ismer fel. Érzékelhető különbség van az apró, jókedvű róka és viharvert környezete méreteiben és megjelenésében, ami arra utal, hogy a terület egykor egy ősi civilizáció otthona lehetett.

Bármi legyen is a róka célja az újonnan talált föld felfedezésére, tudjuk, hogy nincs egyedül. A trailerben láthatunk néhányat Tunika Különböző ellenségei, amelyek közül sokan éppoly harckésznek tűnnek, mint a róka, ha nem még inkább. Az előzetes egy fekete kutyaszerű lény megjelenésével zárul, aki köpenyt visel, rajta egy háromszínű szimbólummal, amely az ikonikus Triforce-ra emlékeztet. Zelda .

Tunika játékmenet

Tunika izometrikus perspektívából játsszák, a kamera enyhén megdől, amikor a játékos az ellenségre akad. A titkos lehetőségek iránti megszállottságához hű maradva Shouldice azt állítja, hogy ennek a funkciónak egy további játékon belüli funkciója lesz, amelyet a játékosok először nem ismernek fel.

A játék elején a róka arzenálja egy egyszerű botra korlátozódik; azonban korán kardra és pajzsra cserélik. Ezek az elsődleges eszközök, amelyekkel keresztülviheted a játék legtöbb csatáját.

A Tunicban folytatott harc az ellenséges támadások kikerülésére irányul, amíg meg nem jelenik a támadási lehetőség.

Úgy tűnik, nagy a választék a játék ellenségeit illetően, amelyek minden formában és méretben megtalálhatók. A játék korai szakaszaiban egyszerű támadási mintákkal harcolsz iszapszörnyekkel; azonban a dolgok előrehaladtával a játékosok keményebb ellenfelekkel találkoznak, akik különféle fegyverekkel, például kardokkal, baltákkal és még varázslatokkal is bánnak.

Az utolsó szó

E3 Fox játék

Habár Tunika úgy tűnhet, mint egy újabb szerelmes levél a Zelda franchise, ha közelebbről megvizsgáljuk, az indie játék ennél sokkal többet tartalmaz. Shouldice-nak a zöld ruhát viselő hősök és a kitalált nyelvek iránti elragadtatása csak egy része a nagyobb képnek. Tunika Úgy tűnik, legalább részben önéletrajzi jellegű, tükrözve Shouldice kapcsolatát a videojátékokkal gyermekkorában.

A mélyebb jelentésen kívül van egy élénk világ, magával ragadó látványvilággal és egy valószínűtlen hőssel, aki egyetlen szó nélkül is képes aranyosnak és bátornak lenni. Várjuk, hogy mindezt megtapasztalhassuk Tunika amit a játék jövő évi megjelenésekor kínál.

Valamit keresel, ami megtarthatná Tunika megjelenéséig? Tekintse meg válogatott listánkat a 2022 legjobb közelgő független játékai .

Ezek is tetszhetnek neked