Legfontosabb Szerencsejáték Turtle Beach Elite Pro 2 értékelés

Turtle Beach Elite Pro 2 értékelés

Kipróbáltuk és felülvizsgáltuk a Turtle Beach Elite Pro 2 játék headsetet, így biztosan tudni fogja, hogy ez a megfelelő játékfejhallgató az Ön számára!

ÁltalSamuel Stewart 2020. augusztus 26 Turtle Beach Elite Pro 2 értékelés

Bottom Line

Összességében az Elite Pro 2 olyan jó fejhallgató, hogy kár, hogy nem lehet külön megvásárolni a SuperAmp-től.

Maga az erősítő kiváló, ha konzolon használjuk, de nagyon keveset kínál PC-s játékokhoz, leszámítva a SuperHuman hallási funkciót, amely annyira jó, hogy tiltásra méltó.

Tervezés: (4.3)Kényelem: (4.8)Hang: (4.2)Mikrofon: (4.5)Erősítő: (3.6) 4.3 Lásd Ár

A közelmúltban a Turtle Beach által készített Elite Atlas nagy sikert aratott, és továbbra is az egyik legjobb középkategóriás játékfejhallgató, úgyhogy nagyon izgatottan várjuk, hogy a cég új csúcskategóriás Elite Pro 2 viteldíjak.

Öröm volt látni, hogy a külső dizájn tekintetében sokat kölcsönzött sikeres elődjétől, de a 250 dolláros kért áron az Elite Pro 2-nek valóban fel kell fejlesztenie a játékát, és izgatottan várjuk, hogyan teszi ezt. .

TartalomjegyzékElőadás

Műszaki adatok

Név Turtle Beach Elite Pro 2 + SuperAmp
típus Fülre helyezhető fejhallgató
Kapcsolat Vezetékes
Vezető mérete 50 mm
Frekvenciaválasz 12 Hz - 20 000 Hz
Kapcsolat Vezetékes
Tervezési stílus Zárva

Tervezés

Turtle Beach Elite Pro áttekintése

Vizuális szempontból az Elite Pro 2 az egyik leglenyűgözőbb dizájnnal rendelkezik, amit a cég kiadott. A fejhallgató kifinomult és prémium megjelenésű és hatású, még a műanyag alkatrészek is nagyon robusztusnak és tartósnak tűnnek. Párosítsa ezt azzal a ténnyel, hogy a kábeltől és a mikrofontól a fülpárnákig és a füllemezekig minden levehető, és olyan headsetet kaphat, amelynek élettartama páratlan.

Ami a színpalettát illeti, az Elite Pro 2 két különböző változatban érhető el: a fehér, amely kompatibilis az Xbox One-nal, és a fekete, amely kompatibilis a PS4-gyel. Mindkét kialakítás csodálatosan működik együtt a célkonzollal, ha egymás mellé helyezzük. Tehát ha Ön a játékosok demográfiai csoportjának fiatalabb oldalán áll, és elküldi a szüleit, hogy vegyék ki ezeket helyetted, feltétlenül mondd el nekik, hogy a szín számít.

És bár a színválaszték korlátozott, marad néhány testreszabási lehetőség a fent említett eltávolítható formájában. füllemezek . Az alternatív lemezek választéka jelenleg némileg korlátozott, de remélhetőleg a közeljövőben kimutathatod, hogy támogatod a legtöbb kedvenc csapatod és videojátékod.

Ezen kívül kapsz egy csomó különféle kábelt és az Elite SuperAmp-t is. A SuperAmp az áttekintés egy másik részének története, de a kábeles helyzet is meglehetősen egyedi.

A dobozból valójában három kábelt kapunk: egyet a headset közvetlen konzolhoz vagy számítógéphez, egyet a SuperAmp konzolhoz vagy számítógéphez, egyet pedig a headset és az erősítő csatlakoztatásához. Tehát ha nem rajong a hagyományos vezetékes fejhallgatókért, mert megveti a kábelrendetlenség gondolatát is, akkor az Elite Pro 2 komoly fejfájást fog okozni.

Sokoldalúság

Szupererősítő

Fontos szem előtt tartani, hogy ez egy konzolra fókuszált fejhallgató. Ezt azért hangsúlyozzuk, mert a konzollal és a PC-vel való használat általános tapasztalata egészen más, különösen a SuperAmp esetében. Az erősítő Xbox One vagy PlayStation 4 konzollal való használatakor sok szép és üdvözlendő funkció, mint például a kábel hatékony meghosszabbítása, vagy a számítógépről és a konzolról történő hanghallgatás, a legjobb esetben irrelevánssá válik, legrosszabb esetben pedig súlyosbítja. amikor a számítógéphez csatlakozik.

Ezen kívül csak az Elite SuperAmp rendelkezik Bluetooth-kompatibilis, így bár ez technikailag némileg vezeték nélkülivé teszi a headsetet, az Elite Pro 2 nem eredetileg vezeték nélküli headset. Ez nem feltétlenül rossz, de csak azért akartunk rávilágítani, hogy ne legyen félreértés. Ha vezeték nélküli játékfejhallgatót szeretne, ez nem az!

És végül, az Elite Pro 2 USB-kábelt használ optikai kábel helyett. Az, hogy ez jó vagy rossz, teljesen Önön múlik, de tudd, hogy ettől a fejhallgató kevesebb eszközzel kompatibilis.

Az Elite SuperAmp

Turtle Beach Elite Pro Tournament Gaming Headset

Az Elite SuperAmp (a továbbiakban „erősítőként”) ugyanolyan fontos része az általános élménynek, mint maga a headset, így az erősítővel kapcsolatos gondolatai és érzései alapvetően meghatározzák az egész termékkel kapcsolatos álláspontodat. És bár minden bizonnyal sok szeretnivaló van ebben az erősítőben, nem mentes a hiányosságaitól.

Tehát kezdjük a jó dolgokkal. Először is azt szeretjük, hogy az Amp-nek van valami komoly súlya, ami azt jelenti, hogy nem fog minden alkalommal feléd száguldani, amikor valami feszültség van a kábelen; igyekszik mindent megtenni ezekben a kötélhúzós játékokban, és ezt nagyra értékeljük.

Nagyon kezdetleges a megjelenése is, csak egyetlen hangerőszabályzó gomb és néhány LED-es lámpa, de az számít, hogy mi van a belsejében, nem? Az Elite SuperAmp pedig biztosan sok mindent kínál. A már említett Bluetooth-kapcsolaton kívül ez az erősítő erősebb hangzást biztosít az Elite Pro 2-nek, DTS fejhallgató: X térhatású hang, SuperHuman Hearing, mikrofonfigyelés, dinamikus csevegés-erősítés, adatfolyam-kimenet és egy csomó különböző hangbeállítás.

Az asztalra kínált funkciók skálája valóban lenyűgöző, különösen a Szuperemberi hallás hanghangolás, amely a hangok, mint a lépések frekvenciáját hozza előtérbe. Ha versenyelőnyre vágysz az online lövöldözős játékokban, és különösen a jelenlegi BR-őrületben, akkor ez nem lesz sokkal jobb.

Most az a tény, amit szeretni vagy utálni fog, az a tény, hogy ezek a szolgáltatások csak a számítógépen vagy a mobilalkalmazáson keresztül érhetők el. A leginkább az zavar minket ebben, hogy minden alkalommal a telefon után kell nyúlni, amikor a chat hangerejét akarjuk trükközni, ugyanis az Amp fizikai gombja csak a master hangerőt vezérli. Üdvözöljük, ha legalább a játékon belüli és a csevegési hangerőhöz külön tárcsák lennének, de még a nehézkes dizájn figyelembevételével is úgy érezzük, hogy az Amp kínál némi testreszabhatóságot a konzolos játékosok számára.

Ennek ellenére az a dolog, ami a legjobban működik az Amp ellen, az az, hogy a 250 dolláros árból 150 dollárt tesz ki. Bármilyen nagyszerű is, számos dolog akadályozza meg, hogy az Amp egy 150 dolláros termék legyen, ezek közül nem utolsósorban az alkalmazás vezérlésére használt, hibáktól hemzsegő PC-s verziója. Az egyébként nem könnyen elérhető szolgáltatások széles skálája kiválóan alkalmas konzolos használatra, de ha elsősorban PC-s játékokhoz van szükséged headsetre, akkor az Elite Pro 2 egy egyszerű választás, mert az Amp nem éri meg.

Kényelem

Turtle Beach Elite Pro 2 értékelés

Csak jót tudtunk mondani az Elite Atlas nyújtotta kényelem szintjéről, és a Turtle Beachnek sikerült fokoznia a játékát az Elite Pro 2 tervezése során. Ismét hihetetlenül vastag és plüss fülpárnákat kaptunk, amelyek ölelje át a fejét egy puha párna gyengédségével egy hosszú és fárasztó nap után, de ezúttal a párnázást egy hűsítő zselé egészíti ki. Ez a gél segít a füle szép és hűvös tartásában még hosszan tartó játékmenetek után is, így sem a fülfájás, sem a fülizzadás nem akadályozhatja az élményt.

A lebegő, önbeálló fejpánt viselése is igazi élvezet, mivel soha nem nyomja túl erősen a fejet, még akkor is, ha az Elite Pro 2 nem a legkönnyebb fejhallgató. És természetesen nem hangsúlyozhatjuk túl a hozzáadott kényelem és kényelem szintjét ProSpecs mentesítő rendszert kínál mindenkinek, aki szemüveget visel. Összességében elmondható, hogy a kényelmi szempontokat tekintve valójában nincs kritizálni valónk ez a fülhallgató.

Mikrofon

Elite Pro 2

Ahogy az várható volt, a mikrofon ebben a dologban egyszerűen fenomenális. A felvett hang kristálytiszta, és ami a legfontosabb, akkor is nagyon érthető marad, ha sok a környezeti zaj. Az is nagyon okos, hogy csak azt a hangot veszi fel, amely közvetlenül előtte jön, és kiválóan képes a többit rendkívüli előítélettel figyelmen kívül hagyni.

Úgy tervezték, hogy alkalmas legyen a professzionális versenyeken való játékra, ahol a mérkőzések alatt élő közönség üvöltözik a helyszínen, és továbbra is a lehető legjobb kommunikációs eszközöket biztosítsa a játékosoknak. Így több mint jól fel van szerelve, hogy játék közben bekapcsolva hagyja a váltóáramát vagy nyitva hagyja az ablakot. Nagyon természetesen hangzik, ha hívások fogadására használja, miközben a mobileszköz csatlakozik az erősítőhöz.

Az egyetlen dolog, amit nem javasolnánk, az az, hogy a számítógépről vezeték nélkül csatlakoztatva az erősítőhöz használja a Discord-ot hangcsevegésre, miközben a konzolon játszik. A hangminőség jelentősen csökkenni fog. Ez aligha a mikrofon kritikája – ha valami, akkor az erősítőt hibáztatjuk –, de érdemes megjegyezni.

Hang

Turtle Beach Amp

És most elérkezünk a hanganyaghoz. Őszintén szólva, nincs jobb szó az Elite Pro 2 hangminőségéről, mint a „lenyűgöző”.

Ezt a headsetet egy kicsit az Elite Altashoz hasonlítottuk, de bár a hang mögött meghúzódó általános tervezési filozófia nagyjából ugyanaz maradt – vagyis kifejezetten a videojátékok kiszolgálására lett hangolva –, az Elite Pro 2 sok szempontból javítja a hangzást. Az Elite Atlasból hiányzik.

Kezdőknek, minden frekvenciái jól szólnak: a mélyek erőteljesek és ütősek, a középpontok markánsak, és egyáltalán nem vesznek el egy tipikus V-alakú hangzásban, a magasak pedig gyengédek és teljesen torzításmentesek még nagyobb hangerőn is.

Mivel egy játékra összpontosító headset, közel sem lesz olyan jól, ha filmet néz vagy zenét hallgat. Ennek ellenére szerencsére az erősítő által biztosított EQ-beállítások lehetővé teszik, hogy nem csak egyetlen videojáték-műfajhoz optimális. A különböző előbeállítások kiválasztása a játék különböző műfajainak megfelelő, és érdemes megszoknia a rendszeres változtatásukat, ha sok különböző típusú játékkal játszik. Érdekes módon a filmek valóban jobban szólnak az erősítő nélkül.

Következtetés

Turtle Beach Elite Pro Headset

Összességében a Turtle Beach Elite Pro 2 kiváló példa arra, hogy a hosszú élettartam, a kényelem, valamint a hang és a mikrofon minősége mind-mind egy termékbe szépen belepakolható. Önmagában is teljesen jó fejhallgató, de a SuperAmp-el páratlanná válik a konzolos használatra.

Ennek ellenére továbbra is szerettük volna, ha a fejhallgatót az erősítőtől külön vásárolnánk meg. 100 dollárért nem sok olyan fejhallgató létezik, amelyik fej-fej mellett menne vele, és könnyen láthatjuk, hogy ebben az árkategóriában abszolút rajongók kedvencévé válik, de sajnos! Nem kell lennie.

Tehát hogyan boldogul az Elite Pro 2 és a SuperAmp 250 dolláros áron?

Ez őszintén szólva attól függ, hogyan tervezi használni őket. Csodákat művelnek a konzolos játékkal, ami itt technikailag az elsődleges feladat, ezért köszönet érte! De ha ennyi készpénzt szeretne elkölteni egy olyan fejhallgatóra, amelyet főként PC-n használ, akkor jobb lehetőségek állnak rendelkezésre, mint a teljes árú Elite Pro 2 + SuperAmp.

Apropó, jelenleg nem teljes áron, tehát ha tetszik, amit itt lát, érdemes lehet Vásárlás inkább előbb, mint utóbb.

Ezek is tetszhetnek neked