Legfontosabb Szerencsejáték Turtle Beach Stealth 600 (PS4) áttekintése

Turtle Beach Stealth 600 (PS4) áttekintése

Öröm megtudni, hogy a Turtle Beach vezeték nélküli játékfejhallgatóval rendelkezik a PS4-hez, de mindenképpen nézze meg kétszer a Stealth 600-at, mielőtt megvásárolná.

ÁltalSamuel Stewart 2020. október 4. 2020. augusztus 26 Turtle Beach Stealth 600 (PS4) áttekintése

Bottom Line

A Turtle Beach Stealth 600 egy furcsa bejegyzés a vezeték nélküli játékfejhallgatók terén.

A dizájnban minden profi számára – és minden bizonnyal vannak olyan kemény profik is, mint a kiváló hangminőség és a jól kidolgozott mikrofon – egyenrangú és ellentétes hátránya van a dolgok egyensúlyának.

Tehát bár sok a szeretnivaló itt, sok olyan is van, ami ráveheti a vásárlásra, például a furcsa, VR-barát felépítés, amely miatt a headset folyamatosan úgy érzi, hogy kicsúszik a fejéről.

Tervezés: (5)Kényelem: (5)Mikrofon: (5)Hang: (5) 4 Lásd Ár

Turtle Beach Lehet, hogy nem az a hatalmas vadállat, mint egykor volt, de még mindig nagyon tekintélyes márkanév, amelyet sok játékos nagyra tart. Így hát látni, hogy 100 dollár alatt kiadnak egy vezeték nélküli konzolos headsetet, mindenhol örömkönnyeket okoztak a konzolrajongóknak.

Egy gyártó azonban csak ennyit tehet, amikor ebben az árkategóriában tervez egy terméket, ezért nézzük meg, hogyan kezelte a Turtle Beach ezt a nehéz helyzetet Stealth 600 fejhallgató.

Gyors felelősségkizárás: Van még egy Xbox változat ennek a headsetnek, de ebben az áttekintésben csak a PS4 változatot fogjuk megvizsgálni.

Név Turtle Beach Stealth 600 (PS4)
típus Fülre helyezhető fejhallgató
Frekvenciaválasz 20-20000 Hz
Kapcsolat típus Vezeték nélküli (2,4 GHz)
Hangszóró mérete 50 mm-es neodímium mágnesek
Elem élettartam 15 óra
Mikrofon Felhajtható Omni-Directional

TartalomjegyzékElőadás

Tervezés

Turtle Beach Stealth 600

Már az induláskor nagyon megosztó dizájnt kapunk. A Stealth 600 szögletes esztétikája határozottan és agresszíven rendelkezik szerencsejáték nézz rá. Ezt a fajta esztétikát egyesek szeretik, bár nem tudjuk nem észrevenni, hogy a gyártók az utóbbi időben eltávolodtak tőle.

Természetesen nincs értelme az ízlésről vitatkozni, de úgy érezzük, hogy egy kicsit könnyebb megbocsátani a Stealth 100 megjelenésének, még akkor is, ha rajong a nem feltűnő dizájnért, csak azért, mert ezt a headsetet úgy tervezték, hogy fantasztikusan nézzen ki egy PS4 ökoszisztémában, és teljesíti. ezt zseniálisan.

A fekete-kék színséma megragadja a PS4 alapvető hangulatát, és a headset fehér és kék színben is elérhető a fehér PS4 rajongói számára. (Amikor azt mondjuk, hogy PS4, akkor a Pro verzióra is gondolunk, csak az egyértelműség kedvéért.)

Függetlenül attól, hogy szereti-e a dizájnt vagy sem, valószínűleg nem fogja túlságosan lenyűgözni a Stealth 600 érzését. Ez egy teljesen műanyag headset, és a műanyag ebben az esetben nem túl prémium. Mondhatnánk, hogy ez egy 100 dolláros fejhallgatótól elvárható, és van értelme. Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy ebben az árkategóriában még nem láttunk olyan fejhallgatókat, amelyek jobban kidolgoztak volna, de ez nem egy üzlettörés.

Kényelem

Turtle Beach Stealth 600 Comfort

Ami azonban megszakító lehet, az a fülhallgató általános furcsa illeszkedése. A Stealth 600 mindenekelőtt egy PS4 fejhallgató. És a PS4 természetesen támogatja a PSVR headset . Szóval, aki ezt a headsetet készítette, biztosan azt gondolta, hogy nagyszerű ötlet lenne, ha a Stealth 600-at úgy tervezték volna, hogy még akkor is kényelmesen viselhesse, ha VR headsetet szerelt a fejére. És igen, a kettő nagyon jól megfér egymás mellett.

De lássuk be, még a VR-fejhallgatóval rendelkező játékosok sem használják folyamatosan játék közben. A PS4-felhasználók túlnyomó többsége pedig eleve nem rendelkezik PSVR-rel. Emiatt meglehetősen bosszantó, hogy ennek a tervezési filozófiának az egyik árnyoldalát kell elszenvedned, nevezetesen, hogy a Stealth 600 fejpántja egy kicsit hátrébb ül, míg az összes többi fejhallgató a fején. Az eredmény az, hogy az az érzése, hogy a headset azonnal le fog esni.

Nos, becsületére legyen mondva, ez valójában nem történik meg. De úgy érzi, lesz, ami nem kellemes érzés. Képzeld el, ha úgy éreznéd, hogy a nadrágod állandóan laza a dereka körül – valószínűleg nem viselnéd szívesen, még akkor sem, ha soha nem esik le.

Ha úgy érzi, már egy ideje azon dühöngünk, hogy mennyire kényelmetlen ez a fülhallgató, de ez nem feltétlenül így van. Ha meg tudod szokni a fent említett érzéseket, akkor itt sok minden értékelhető.

A headset könnyű, vastag és légáteresztő párnázattal rendelkezik mind a fejpánton, mind a fülkagylón, és egyáltalán nem nyomja a fejet. Valójában egy kicsit nagyobb szorítóerővel is indulhattunk volna, ha őszinte akarunk lenni, hiszen ennek hiánya csak hozzájárul ahhoz az érzéshez, hogy nem is annyira hordja ezt a headsetet, mint inkább a fején. .

Ettől függetlenül biztosan nem kellemetlen abban az értelemben, hogy fülfájdalmat vagy fülizzadást okoz. Ez egy fejhallgató, amelyet órákig viselhet anélkül, hogy bármilyen probléma merülne fel. Csak az a helyzet, hogy az illeszkedés kissé kényelmetlen, vagy legalábbis eltér attól, amit valószínűleg megszoktál.

A másik oldalról a Stealth 600 rendelkezik a ProSpecs Glasses Relief System rendszerrel, amely valódi életmentő lehet minden szemüveges számára. Ez egy viszonylag egyszerű kialakítás – a párnázás sokkal puhább a fülkagyló közepén, ahol a szemüveg szárai lennének, így a headset ott kisebb nyomást fejt ki.

Ha állandóan szemüveget visel, akkor ez egy egyedülálló funkció, amelyre mindig figyelnie kell. Még akkor is, ha úgy dönt, hogy ez a headset nem megfelelő az Ön számára, határozottan javasoljuk, hogy tekintse meg az összes olyan fülhallgatót, amely rendelkezik ezzel a funkcióval, és válasszon egyet ezek közül, mivel ez valóban az. hasznos és testreszabható funkció .

Jellemzők

Turtle Beach Stealth 600 jellemzői

A funkciókat tekintve nem sokat kapsz, de ebből az árkategóriából ez várható. Az alapvető funkciók azonban a szervizelhetőtől a nagyszerűig terjednek.

A legjobb dolog a Stealth 600-ban az, hogy milyen könnyűvé teszi a vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatását a PS4-hez. Csak bedugja a fejhallgatóval kapott hardverkulcsot a konzolba, és ennyi. Ez nem valamiféle pszeudo-vezeték nélküli élmény, amelynél a legtöbb PS4-rajongó elakadt, ahol még mindig csatlakoztatnia kell a headsetet a vezérlőhöz, nem – ez az igazi vezeték nélküli üzlet.

A jel tartománya nem fenomenális, de nagyjából 20 lábon egészen jól bírja, és nehéz elképzelni egy konzolos játékforgatókönyvet, ahol ez nem lenne elég. A 15 órás akkumulátor-élettartam pedig remek az árához képest.

Ez a hardverkulcs azonban nagyjából az egyetlen elérhető kapcsolati eszköz. Nincs semmiféle 3,5 mm-es bemenet. Tehát ha azt tervezi, hogy csatlakoztatja ezt a headsetet okostelefonjához, mondjuk online meccsek között egy gyors dalért, akkor ezt nem fogja tudni megtenni. A Stealth 600 csak PS4 és PC headset.

Most, ha a töltőkábellel csatlakozik a számítógéphez, hozzáférhet a Turtle Beach Audio Hubhoz, amellyel személyre szabhatja az equalizer és a hangerő beállításait. Ez egy meglehetősen barebone szoftver, de a testreszabási lehetőségeket ennek ellenére értékelik. Lehetősége lesz arra is, hogy áttanulmányozza a szoftvert, függetlenül attól, hogy rajong-e ezért, mivel a headset számítógéphez való csatlakoztatása is az egyetlen módja a firmware frissítésének.

Mikrofon

Turtle Beach Stealth 600 mikrofon

Ami a mikrofont illeti, nem mondhatjuk, hogy elképesztő, de még így is nagyszerű árat kínál.

Ez nem levehető mikrofon, de véleményünk szerint a legjobb állandó mikrofon típus – az a típus, amely automatikusan aktiválódik, amikor lehajtja, és elnémul, amikor felhajtja. A fülkagyló körvonalait is remekül öleli át, így nem lóg ki, ha nincs használatban.

Továbbá, bár nincs semmiféle popfiler, a mikrofon messze van hátra, ahhoz, hogy ne szenvedjen pattogó hangoktól vagy akár robbanó hangoktól. Ennek a megoldásnak megvan az a hátránya, hogy a hangja a szokásosnál kicsit halkabb, de még mindig meglehetősen tiszta. Nagyon lenyűgözött minket az is, hogyan sikerült kiküszöbölni a nem kívánt háttérzajokat.

Összességében ez egy tisztességes mikrofon – nem a legjobb, amit ebben az árkategóriában láttunk, de minden bizonnyal elég jó ahhoz, hogy soha ne érezze úgy, hogy kicsalták a 100 dollárját. És a headset még néhány ügyes funkciót is kínál az élmény fokozása érdekében.

Például van aktív hangfigyelés, így mindig ellenőrizheti, hogy a beszéd hangereje megfelelő-e. Ezenkívül van egy mikrofonkerék a fülkagylón. Kicsit körülményes a használata a pillanat hevében, mivel közvetlenül a hangerőszabályzó mellett található, ami összetéveszti az egyiket a másikkal, ami legalább párszor megtörténhet.

Mindazonáltal mindez a Stealth 600 mikrofonhasználati élményének javítását szolgálja.

Hang

Turtle Beach Stealth 600 Sound

És végül ott van a hang.

És amint látja, eddig több gondunk volt a Stealth 600-zal. De itt semmi rosszat nem mondhatunk a hangminőségről. Ez egy minden szempontból remek hangzású headset.

És bár a sokoldalúság az egyik legnagyobb gyengesége ennek az eszköznek, ez nem érvényesül az alkalmazásában. Az persze adott, hogy a játékok remekül szólnak rajta, de a zenehallgatás is csodálatos élmény a Stealth 600-zal. A legfontosabb, hogy minden műfajban igazságot tesz, legyen szó játékról, zenéről, vagy filmeket.

Az egyik módja annak, hogy egy ilyen bravúrt végrehajtson, a ragyogó frekvenciaátvitel mellett az, hogy három különböző hallgatási módot kínál a felhasználóknak. - Signature, Bass Boost, és Basszus és magas hangok –, hogy menet közben tudnak váltani. A különböző módok közötti váltáshoz csak meg kell érintenie a gombot Mód gombot a bal fülkagylón. Az átállás mindig hatásos, így nincs más hátra, mint eldönteni, hogy melyik játékhoz melyik módot használja.

Ezen kívül megnyomja a Erő gomb megnyomásával, ha a headset már be van kapcsolva és fut, belép a Emberfeletti hallásmód , ami tompítja a basszust és kiemeli a középhangokat. Ez bizonyos hangokat, például a lépteket és a fegyverek újratöltését előtérbe tolja, így versenyelőnyt biztosít az online többjátékos meccseken.

Végezetül meg kell köszönnünk ezt a fülhallgatót hatalmas és kiterjedt hangzásvilágáért. Általában, ha fejhallgatót lát, az az kompatibilis mind a PC-vel, mind a PS4-el, és ezzel büszkélkedhet virtuális 7.1 surround képességek , ez a funkció csak számítógép használatakor érhető el. A Stealth 600 azonban lehetővé teszi, hogy elmerüljön a játékok világában a konzolon.

Egy ilyen árú fejhallgató esetében a hangminőség nagyon versenyképes. És ha a lövöldözősek rajongója vagy, akkor a virtuális térhatás A hangzás és az emberfeletti hallásmód önmagában megéri a belépő árát, és garantáltan magasabb szintre emeli játékát.

Következtetés

Turtle Beach Stealth 600 fejhallgató

Összegzésként annyit mondhatunk, hogy a Turtle Beach Stealth 600 egyedülálló, mind pozitív, mind negatív értelemben.

Egyrészt remek hangzású fejhallgató, amely éppolyan jó játékhoz, mint multimédiához. Jó mikrofon van hozzá, és az akkumulátor élettartama megfelelő. A legfontosabb, hogy könnyedén élvezheti a vezeték nélküli játékot a PS4-en.

Másrészt a teljesen műanyag kialakítása olcsónak tűnik, és furcsa, VR-barát felépítése az egyik legfurcsább fejhallgatóvá teszi, amelyet volt szerencsénk áttekinteni. Az a tény, hogy nem tudja csatlakoztatni az okostelefonhoz, szintén nem ad bónuszpontokat ebben az árkategóriában.

Ha ki tudja játszani az erősségeit, és nem bánja a gyengeségeit, akkor mindenképpen megéri a vásárlást. Vezeték nélküli Turtle Beach headset ilyen hangzással mindössze 100 dollárért! Hol iratkozzunk fel?

De a kényelem a döntő tényező bármilyen fejhallgató megbeszélésekor. És ez egyszerűen nem nyűgözött le minket. A szemüvegbarát kialakítást mindig fantasztikus látni, de ha úgy érzi, hogy a fejhallgatója le fog esni, még akkor is, ha ez soha nem történik meg, azonnal kiléphet a játékzónából.

Ezek is tetszhetnek neked