Legfontosabb Szerencsejáték Az uBlock Origin nem blokkolja a Twitch-hirdetéseket [Javítás]

Az uBlock Origin nem blokkolja a Twitch-hirdetéseket [Javítás]

Az uBlock Origin kiterjesztése már nem blokkolja a Twitch-hirdetéseket? Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan javíthatja ki a problémát nagyon egyszerűen az összes népszerű böngészőben (Chrome, Firefox, Edge).

ÁltalSamuel Stewart 2021. szeptember 4. 2021. június 16 Twitch uBlock Origin

Jegyzet: Jelenleg a használatát javasoljuk megoldás #2 vagy megoldás #5 . Mindhárom megoldás működik most, ezért először próbálja ki az ingyenes megoldásokat.

Ha az uBlock Origin böngészőbővítményt használja, valószínűleg megszokta, hogy online böngészés közben (beleértve ezt a webhelyet is) blokkolják a hirdetéseket.

A Twitch fejlesztői azonban mindig keresik a hirdetések megjelenítésének módjait, még akkor is, ha telepítve van egy hirdetésblokkoló. Olyan ez, mint egy macska-egér játék, és valószínűleg azért vagy ezen az oldalon, mert az uBlock Origin szűrők még nem utolérték a legújabb Twitch frissítést.

Ez az útmutató megmutatja hogyan javíthatja ki az uBlock Origin bővítményt, hogy újra blokkolja a hirdetéseket a Twitchen . Mostantól újra nézheti kedvenc játékosait anélkül, hogy reklámok zavarnának, és csatornát válthat anélkül, hogy attól félne, hogy egy 30 másodperces hirdetés fogadja.

Remélhetőleg az uBlock Origin hamarosan utoléri! Addig a legjobb, ha az általunk javasolt megoldásokat használja. Gyakran látogasson vissza erre az oldalra a frissítésekért és további lehetséges javításokért. Egy megjegyzést is adunk a tetejére, amikor az uBlock Origin kijavítja a problémát.

Ebben az útmutatóban a Google Chrome-ot fogjuk használni, de a lépéseket meg kell tudni ismételni, ha másik böngészőt használ.

Többféleképpen is kijavíthatja ezt a problémát, de javasoljuk, hogy az első megoldást használja. Ha az alább felsorolt ​​megoldások egyike sem segít, próbálja ki a PC Strike-on látható megoldások .

TartalomjegyzékElőadás

1. javítás: Használjon VPN-t

A Twitch-hirdetéseket teljesen megkerülheti egy VPN segítségével. Még csak az uBlock Origint sem kell használnia a Twitchen, ha ezt az utat választja.

Csak olyan országra kell beállítania a VPN-t, ahol a Twitch jelenleg nem futtat hirdetéseket. Teszteink során VPN-helyünket a következőre állítottuk Magyarország és napok óta nem láttunk hirdetéseket.

Kipróbálhat más országokat is, például Oroszországot, Ukrajnát, Szerbiát vagy Costa Ricát. Várjon egy kicsit, és nézze meg, megjelennek-e hirdetések. Ha igen, próbáljon ki egy másik országot.

A jelenleg használható legjobb VPN-k a következők NordVPN , vagy a Reddit kedvence, PIA VPN . Nem csak, hogy nem kap hirdetéseket a Twitch-en, hanem élvezheti a VPN használatának egyéb előnyeit is, mint pl internetes tevékenységének elrejtése internetszolgáltatója elől .

NordVPN logó

NordVPN

Csatlakozások: Akár 6
Szerverek: >5400

Szerezzen VPN-t Privát internet-hozzáférés

PIA (privát internet-hozzáférés)

Csatlakozások: Akár 10
Szerverek: >3200

Lásd Ár

Összefüggő: A legjobb VPN-ek (2022-es vélemények)

2. javítás: Telepítse a Video Ad-Block-ot a Twitch bővítményhez

Van egy szép Chrome/Firefox-bővítmény, amelyet most is használhat Video Ad-Block, Twitchhez . Így blokkolhatja a Twitch-hirdetéseket:

Google Chrome

 1. Adja hozzá a bővítmény a Chrome webáruházból itt .
 2. A bővítmény telepítése megtörtént, és a hirdetések a Twitch-en blokkolva lesznek.

Mozilla Firefox

 1. Adja hozzá a kiegészítő a Firefox kiegészítők áruházából itt .
 2. A bővítmény telepítve van, és többé nem fog megjelenni hirdetések a Twitchen.

Amíg a hirdetés fut, az adatfolyam minősége 480p-re vált, majd a befejezés után visszavált.

3. javítás: Használja a Twitchls.com webhelyet

Ez a javítás is rendkívül egyszerű. Csak egy másik webhely használatára van szükség. A stream továbbra is él, és a csevegés továbbra is működik , tehát nem kell emiatt aggódni.

Így blokkolhatja a hirdetéseket a Twitchen:

 1. Ha hirdetést talál a Twitchben, csak adja hozzá ls a .tv előtt a címsorban, és cserélje ki a .tv-t .com-ra. Tehát például te csak változol https://www.twitch.tv/channelname nak nek https://www.twitchls.com/channelname
 2. Az adatfolyam most betöltődik a webhelyen található beágyazott lejátszón, és nem fog megjelenni semmilyen hirdetés. Ilyen egyszerű!

Sokat teszteltük ezt a javítást, és jelenleg sikeresen megkerüli a hirdetést.

4. javítás: Egyéni felhasználói erőforrás használata

Jegyzet: Ez a javítás jelenleg nem működik . A szerző jelenleg a frissítésen dolgozik, ezért mindenképpen látogasson vissza frissítésért.

A javítás visszavonásához állítson be egy értéket nincs beállítva lépésben, majd kövesse a többi lépést. Előfordulhat azonban, hogy újra megjelenik a tartalom előtti hirdetések.

uBlock Origin userResourcesHely nincs beállítva

A jelentések szerint ez a javítás a legtöbb esetben működik. Ez is két percet vesz igénybe, ezért javasoljuk, hogy először ezt próbálja ki.

 1. Kattintson az uBlock Origin kiterjesztés ikonjára a kiterjesztés dobozának megnyitásához
 2. Kattintson a jobb alsó ikonra, amely három csúszkát mutat az irányítópult megnyitásához
  Nyissa meg az uBlock Origin irányítópultját
 3. Kattintson a Beállítások lapon
 4. Ellenőrizd a Haladó felhasználó vagyok (elolvasás szükséges) jelölőnégyzetet
 5. Kattintson a fenti szöveg melletti beállítások ikonra
 6. Görgessen az oldal aljára, és állítsa be userResourcesLocation nak nek
  https://ttv-ublock.vercel.app/twitch-videoad.js
  A Twitch Ads uBlock Origin javítása 2020. november
  Ha már beállítottad valamit, akkor csak adj hozzá egy szóközt, és add hozzá a fenti URL-t a szóköz után.
 7. Kattintson a Módosítások elfogadása gombot a tetején
 8. Lépjen ki a lapból
 9. Kattintson a Listák szűrése lapon
 10. Kattintson a Törölje ki az összes gyorsítótárat gomb
 11. Kattintson a Frissítse most gombot, és várjon egy kicsit
 12. Lépjen ki a böngészőből (minden ablak)

És nagyjából ennyi! Mostantól el kell távolítani az összes pre-rollt, és biztonságosan böngészhet a Twitch-csatornák között anélkül, hogy elődobást kapna.

Valahányszor megkapja a lila képernyő Twitch logóval a tetején , ez azt jelenti, hogy a hirdetések aktívan kimaradnak. Csak nyomja meg F5 (frissítés) az adatfolyam azonnali, hirdetés nélküli betöltéséhez. Ez csak a Twitch idegesíti az uBlock Origin felhasználókat, hogy letiltsák a bővítményt.

Ha megvan a FFZ kiterjesztés telepítve van a böngészőben, akkor egyszerűen kattintson duplán a Lejátszó alaphelyzetbe állítása gomb. Ez sokkal gyorsabb, és a csevegés nem áll vissza.

Twitch FFZ Reset Player

tudsz automatizálni ezt a folyamatot, és ezért megszakítás nélkül nézze meg újra a Twitchet, de ehhez még néhány lépésre van szüksége. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan kell csinálni. (hitelek a /u/SimpleHacker )

A Twitch Player automatikus újratöltése, amikor megjelenik a lila képernyő

Twitch harmadik fél eszköze

Elkerülheti, hogy lássa ezt a képernyőt, és ne frissítse az oldalt vagy a lejátszót 20 percenként

 1. Telepítse a FFZ (FrankerFaceZ) króm kiterjesztés ha még nincs meg
 2. Telepítse a Tampermonkey króm kiterjesztés ha még nincs meg
 3. Látogatás ezt az URL-t és másolja ki az oldal tartalmát (nyomja le a CTRL+A billentyűkombinációt az összes kijelöléséhez, majd a CTRL+C billentyűkombinációt a másoláshoz)
 4. Kattintson a Tampermonkey kiterjesztés ikonjára, majd kattintson a gombra Hozzon létre egy új szkriptet…
  Chrome Hozzon létre egy új Tampermonkey szkriptet
 5. Törölje a fájlszerkesztőt, és illessze be a másolt szöveget
 6. Kattintson Fájl majd tovább Megment
  Chrome Save a Tampermonkey szkript

És tessék! A szkript figyeli a Twitch lejátszót, és ha észleli a harmadik féltől származó eszköz lila képernyőjét, automatikusan frissíti a lejátszót anélkül, hogy az egész oldalt frissítené.

A folyamat nagyon gyors, és a szkriptnek nem szabad észrevehető teljesítményt elérnie, mivel meglehetősen egyszerű és könnyű. Ha bármilyen problémát tapasztal, mindig egyszerűen letilthatja a szkriptet, vagy eltávolíthatja a Tampermonkey-t.

Úgy tűnik, hogy a hang visszaállt, így ha alacsonynak tűnik, lépjen az FFZ beállításokhoz, és alapértelmezés szerint engedélyezze az audio kompresszort . Itt van, hogyan:

Twitch FrankerFaceZ Audiokompresszor engedélyezése

Alternatív megoldásként használhatja a Volume Master Chrome bővítmény .

5. javítás: Használja az alternatív lejátszót a Twitch.tv bővítményhez

Ez a javítás megkerüli a lila képernyőt amit időnként sokan kapnak.

Ez magában foglal egy alternatív lejátszó Chrome-bővítmény a Twitch.tv számára , amely az alapértelmezett Twitch lejátszót egyénire váltja. Az egyik fő hátránya az a stream egy kicsit késni fog (körülbelül 30 másodperc).

Az egyéni/alternatív lejátszó nem szúr be hirdetéseket, így a Twitch hirdetési problémától is megszabadul.

telepítse a google chrome-hoz telepítse a mozilla firefoxhoz

A bővítmény telepítése után egy új kapcsoló/gomb jelenik meg a Twitch-folyamokban a jobb felső sarokban. A jobb gombbal rákattintva az alternatív lejátszó lesz az alapértelmezett.

Alternatív lejátszó a Twitch Toggle számára

Az alternatív lejátszóból való kilépéshez és az alapértelmezett Twitch lejátszóhoz való visszatéréshez kattintson a csatorna nevére a bal felső sarokban.

6. javítás: Nézze meg a VOD-t

Ha elkerülheti a csevegést, amely egy kis késéssel kezelheti, és szeretné ezt a lehetőséget ugrás előre és vissza , megtekintheti a VOD-t (Video On Demand). Az uBlock blokkol minden tartalom előtti és közbeni VOD-hirdetést, ha van ilyen.

Még akkor is, ha a nézni kívánt stream élő, a VOD továbbra is készül, és ezt lejátszhatod . A Twitch VOD lejátszásához kattintson a lejátszó alatti streamer ikonra. Ezután kattintson a Videók fülre, és válassza ki a legújabb VOD-t.

Ha a streamer élő, a VOD miniatűrje szürke lesz, lejátszó ikonnal.

7. javítás: Használjon alternatívát

Vannak más népszerűek is játék élő közvetítési platformjai a Twitchen kívül mást is használni, amit kipróbálhat.

A legnépszerűbbek azok YouTube Gaming és Facebook Gaming , ahol az uBlock bővítménynek továbbra is működnie kell, és blokkolnia kell az összes hirdetést.

Következtetés

A fent említett javítások a legjobb módszerek a Twitch-hirdetések megszabadulására.

Előfordulhat azonban, hogy a beágyazott tartalom előtti hirdetéseket a rendszer nem észleli, ezért azokat lejátssza. Remélhetőleg ezeket a problémákat hamarosan kijavítják, így a stream lejátszása előtt anélkül válthat csatornát, hogy a hirdetések lejátszásra kerülne.

Ha mobilon nézel, és teljesen hirdetésmentes élményre vágysz eszköztől és csatornától függetlenül, akkor nézd meg Twitch Turbo .

Ezek is tetszhetnek neked