Iron Saga Tier List

Használd az Iron Saga legjobb mechjeit, hogy több csatát nyerj meg. Íme az Iron Saga végső listája, amely bemutatja a jelenleg használható legjobb egységeket/mecheket.

ÁltalSamuel Stewart 20222. február 12. héttel ezelőtt Iron Saga Tier List

Kidou Sentai Iron Saga , amelyet általában úgy emlegetnek Saga , egyesíti az RPG-k élvezetét és az egységek (úgynevezett mechek) gyűjtésének elégedettségét.

Kezdetben nehéz lehet megállapítani, hogy mely mechek lesznek hasznosak a játék későbbi szakaszaiban, különösen a kompetitív PvP csatákban.

A játékosok segítése érdekében létrehoztunk egy végleges szintlista, amely a legjobbtól a legrosszabbig rangsorolja a játék mechjeit PvP-potenciáljuk szerint.

Ugorjunk bele.

TartalomjegyzékElőadás

S-Tier

Iron Saga Tier List S Tier

Jelenleg ezek a legjobb mechek a játékban.

Mech Szerep Leírás
Jiang Gait adomTartályVitathatatlanul a legjobb közelharci gép a kategóriájában. Kiváló sebzésekkel párosul egy utolsó állás tulajdonsággal, amely 5 másodpercig tart.
MephistoTámadó búvárA Mephisto a harci agilitás és a sebzési lehetőség tökéletes keveréke. Megfelelő mennyiségű tartóssággal és ellenálló képességgel rendelkezik a debuffokkal szemben is.
AsuraTámadó búvárA Mephistohoz hasonlóan az Asura is nagyon gyors és tisztességes sebzést tud okozni. Az erős tartósságot egy olyan hasznos tulajdonságnak adják, amely az Asura megsemmisülésekor debuffja és sebzi az ellenséget.
Huang LongRanged Attacker DebuffA Huang Long mech tökéletes azok számára, akik szeretnek biztonságosan játszani, miközben jó eredményeket érnek el. Nagy hatótávolságú irányító támadásai ritkán hibáznak, és az ellenséget is meg tudja oldani.
ZulongRanged Attacker DebuffA Zulongot távolsági vadászként értékelik, de vészhelyzetekben képes megvédeni magát közelről. Közelharci támadásai visszaüthetik az ellenségeket, így ismét távolról támadhatja meg őket.

A-szint

Iron Saga Tier List A Tier

Ezek a mechek valamivel az S-szint alatt vannak. Önmagukban is kiválóak, és megfelelő beállítással néha felülmúlhatják az S-szinteket.

Mech Szerep Leírás
HajnalhasadásTávolsági támadóEz a mech jó a tömeg irányítására, mert egyetlen sugárral több ellenséget is el tud találni. Használata is biztonságos, mivel megsemmisítéskor 2 kisebb mechre osztódik.
3 nélkülTámadó búvárA Sin 3 kiváló támadással és sebességgel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy felvegye a versenyt a legjobb mechekkel. Legjobban a G módú stratégiájával használható – ahol meggyógyítja magát. A G-mód beállítása azonban sok előzetes előkészítést igényel.
GalahadTávolsági támadóA Galahad az SS osztály legjobb távolsági vadászgépeként van kiírva. Speciális mozgása az egyik legmagasabb sebzési kimenettel rendelkezik. A törékenysége miatt az A-szintben ül, de ezt leszámítva kiváló.
BelialTámadó tankA Belial biztonságos tank opció azok számára, akik erre vágynak. Van egy hatótávolság-gátló, amely feltöltődik, és regenerálja egészségét, ha 50% alá süllyed. Ha túlélésre vágyik, a Belial a legjobb választás.
PaimonTámadó tankA Belialhoz hasonlóan a Paimon is tölthető hatótávolság-gátlóval rendelkezik. Jobb tömegvezérlési lehetőségekkel van felszerelve, olyan AoE képességekkel, amelyek az ellenséges egységeket is megbéníthatják.
Reno mk2Támadó búvárA Reno mk2 egy közelharci erőmű, amely pusztító sebzésével még a harc korai szakaszában is képes nyomást gyakorolni az ellenségre. Ezt az erőt kiegyenlíti a nagyon törékeny beállítás. Ha nagyon bízik támadókészségében, akkor a Reno a megfelelő gép.
Denevér szamurájTámadóA Bat Samurai egy leheletnyi friss levegő a közelharci osztályban. Nagy a sebzési kimenete, de nem előrelátó. Ehelyett úgy dönt, hogy gyógyítással erősíti lopakodó szinergiáit és önfenntartását.
DangaiohTank DebuffHa alaposan fel akarja bosszantani ellenfeleit, használja a Dangaioh-t. Rendkívül nehéz megölni, és státuszeffektusokkal is bombázhat. Ez a mech tökéletes hosszú, elhúzódó harcokhoz.
SusanooTámadóA Susanoo egy gyors támadó, amely az AoE képességek használható arzenáljával is rendelkezik. Egy védekező sorompó teszi teljessé a sokoldalú eszköztárat.
TsukiyomiRanged Attacker DebuffA Tsukiyomi egy A-szintű támogató gép, mivel képes megállítani az időt és megzavarni az ellenséges hullámokat. A távolsági akadálynak köszönhetően meg is tudja őrizni magát.
ThorAttacker DebuffA Thor képes gyógyítani és állapothatásokat okozni, ha nehéz helyzetbe kerül. Emiatt az egyik legbosszantóbb gép, amellyel foglalkozni kell.
GoraigaTámadó búvárNagyon gyors mech messzemenő AoE támadásokkal, hogy távol tartsák a tömegeket. A Goraiga azonban egy kicsit hiányzik a károsztályból.
jormungandTávolsági támadóEgy halálos nagy hatótávolságú gép megfelelő beállítással. Használja a Woodot vagy a Tristát pilótaként a maximális hatás érdekében.

B-szint

Iron Saga Tier List B Tier

Ezek a mechek jó választások a PvP meccseken. Nem olyan erősek, mint a listán szereplők, de ez nem von le nyerési potenciáljukból.

Mech Szerep Leírás
Xuang WuAttacker DebuffA Xuang Wu a közelharcra összpontosít, erős támadásokat és bénító dobásokat alkalmazva.
KaguyaTámadó búvárEgy agilis mech, amely tűzelemes támadásokat képes kiosztani az ellenségek ellen. Szilárd kárforrás.
Végtelen KozmoszTávolsági támadóKiváló választás főnöki találkozókhoz és PvE-hez. PvP tartalomban is szilárd, de az Igarashinak tesztelnie kell, hogy kibontakoztassa a benne rejlő lehetőségeket.
Szarvas StalkerRanged Attacker DebuffA Deer Stalker rendelkezik a legjobb kitérésekkel a játékban. Megtámadhatja az ellenséget, majd gyorsan meghátrálhat, és állapotbetegségekkel sújthatja őket.
Fekete SRanged Attacker DebuffA Nero csak a Kai frissítése után változik távolsági mechanikává. Vegye ezt tudomásul, mert ez a gép F-szintű a frissítés nélkül.
TaotiegaiRanged Attacker DebuffNémi hasonlóságot mutat az Infinity Cosmosszal. Megfelelő tankolási képességekkel is rendelkezik.
AlbatroszTank DiverAz Albatross egy tisztán védekező gép, amely képes elviselni az ütéseket és kikerülni azokat. Egészségregeneráló hatású, ami növeli a túlélést.

C-Tier

Iron Saga Tier List C Tier

Ezek a mechek továbbra is megfelelő választások a PvP számára, de több erőfeszítést és beállítást igényelnek, hogy életképessé váljanak.

Mechs Szerep Leírás
Lancelot GLTávolsági támadóJó túlélőképesség és képességek. Halvány sebzései és debuffolási képességei a C-szintre sodorják.
ZhuqueTámadó búvárA Zhuque megfelelő sebzésekkel és képességekkel rendelkezik, de törékeny a váza. Vannak jobb gépek, amelyek ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, anélkül, hogy feláldoznák a túlélést.
FeladatRanged Attacker DebuffA Gawain egy egyedülálló távolsági mech, amely debuffokkal megzavarhatja az ellenfeleket.
AstarothTámadó tankMíg az Astaroth támadásainak többsége közelharci hatótávolságon van, van egy markolója, amely be tudja zárni a rést a gyanútlan ellenségekkel szemben.
Valk SCTartályA Valk lehetővé teszi pilótájának, hogy egymás utáni képességeit használja. Ez túlzott képességnek tűnhet, de a Valk gyenge statisztikái ezt kiegyenlítik.
Demon BladeTámadó búvárA Demon Blade-t nehéz elkapni a pislogási képessége miatt. Teleportál a csatatéren, miközben sebzést okoz az ellenfeleknek.
LongdanTávolsági támadóA Longdan a tipikus távolsági gép, amely rakétákat és golyókat lő ki. Közelben is tud tisztességes károkat okozni.
BrynhildTámadó búvárA Brynhild egy gyorsan mozgó gép, amely jó szinergiákat mutat a pilótáival. A problémája az általa használt fegyverelemekből adódik. Egyáltalán nem jók.
Tao WuTámadóSzilárd közelharci mech választás. Bár erősen egydimenziós.
Tyrant III STávolsági támadóA Tyrant egy tisztességes, nagy hatótávolságú gép, de nincsenek eszközei a közelharci támadók hatékony kezelésére.
Nehéz KongouRanged Attacker DebuffAz ellenség nagyon nagy távolságból történő megzavarására összpontosít. Nem sok hasznosság a rossz sebzési kimenete miatt.
Zsarnok IIRanged Attacker DebuffNem sok érdekes dolog történik a Tyrant II-vel kapcsolatban. Főleg PvE forgatókönyvekben használják, mert teljesen más a PvP beállítása.
SpilornisHelikopterJó a sebzése és a hatótávolsága, de csak a kitérésekre számíthat a túlélés érdekében.

D-Tier

Iron Saga Tier List D Tier

Ezeknek a mecheknek nagyon specifikus résfelhasználásai vannak, ezért PvP-ben nem fogsz gyakran találkozni velük. Néhányuk jól teljesít a PvE tartalomban.

Mech Szerep Leírás
Agaress RSTartályAz Agaress jó túlélőképességgel rendelkezik a hatótávolság elleni pajzsainak és a nagy hatótávolságú támadásoknak köszönhetően. Ennek ellenére nagyon gyenge sérülései vannak, ami a D-szintre helyezi.
RohamrendőrségTank DebuffHasonló az Agaresshez, de debuffolási képességekkel. Nagyon csekély sebzést is szenved.
Baal KSTávolsági támadóA Baal egy drónmech alacsony sebzésekkel és pajzsokkal, amelyek csak átlagosak.
Artemis QDebuffHa még csak most kezdte, az Artemis egy tisztességes pickup. Zavaró képessége szilárd. Nagyon akadozik a végjáték felé rossz sebzése és túlélhetősége miatt.
Mester SziaTámadóJó támadómech, mivel képes klónokat készíteni és shurikeneket dobni. Sérülékeny természete miatt erősen hiányzik belőle a túlélés.
TsukikageTámadóA Tsukikage tisztességes sebzése messzire visz PvE-ben, de törékenysége hátrányt jelent PvP-ben.
VérfarkasTávolsági támadóA Bloodwolf a tipikus távolsági rakétavető. A legtöbb szempontból alázatos.
BaihuTámadóA Baihu egy átlagos közelharci gép, amely semmilyen szempontból nem kiemelkedő.
Qi Qing LongAttacker DebuffEnnek a gépnek csekély a sebzése és gyenge a túlélése, de megfelelő megszakítási képességekkel rendelkezik.

F-Tier

Iron Saga Tier List F Tier

Ezek a legrosszabb mechek a PvP játékban. Legyen tudatában annak, hogy nehéz időszakok lesznek, ha használja őket.

Mech Szerep Leírás
BlackjackTávolsági támadóSzilárd választék a főnökök számára, de PvP-ben teljesen akadozik.
Taylor StarDebuffA Taylor Star minden kategóriában gyengén teljesít.
FlamewindTávolsági támadóTűz alapú rakéták mennek rá, de a törékeny állapota hátrány a PvP-ben.
Zsarnok ITámadóA Tyrant I célja ebben a játékban az, hogy eladják a Tyrant II vagy III fejlesztéséhez szükséges alkatrészekért.
KamuiTávolsági támadóA Kamui nem rossz gép – csak ritkán használják PvP-ben. Azonban széles körben elfogadott, mint az egyik legjobb elérhető boss rush mech.
juqueTámadóA Juque shotgun játékstílusa minden bizonnyal egyedülálló. A probléma az, hogy hatástalan. Fogja meg ennek a gépnek a töredékeit, és építsen jobbakat.

Ezek is tetszhetnek neked