Legfontosabb Csaláskódok Voeld: Napvilágra hozták

Voeld: Napvilágra hozták

Fényre hozták

Helyszín: Voeld

Ez a Techiix előőrsben kezdődik. Kövessen egy kék felkiáltójelet egy Rjoek nevű Angaranhoz- de nem a reptér mögé rejtve, a dokkoló öbölben.

Elküldi, hogy megmentsen néhány levéltárost Eroesk romja elől, amit már ismerhet a Orvosi gyorsítótárak feladat.

Két turiánt talál Kett támadása alatt. Ez csak néhány kiválasztott, ezért törölje őket.

Amikor meghaltak, valójában nem kell beszélgetnie Astra -val, hogy teljesítse a következő célkitűzést, elég közel kerülnie ahhoz, hogy kiabálja a helyzetet, majd küldjön egy újabb vízforralót.

Amikor a lövöldözés abbamarad, Astra elárulja, hogy tolvajok, nem levéltárosok. De megváltozott a szíve, és azt akarja, hogy vigye el a térképet az Ellenálláshoz. Ön jelezheti, hogy elszámol -e a Rjoek -kel, vagy sem, de ez nincs hatással arra, amit ténylegesen tesz.

Ha mégis úgy dönt, hogy megbünteti Rjoek bűneit, akkor utolérje őt a Techiix -ben. Választhat, hogy vagy elűzi őt a bolygóról, vagy elküldi a kormányzóhoz hadkötelezettségre.

Függetlenül attól, hogy az egyiket, a másikat választja, vagy teljesen megkerüli a Rjoek -t, úgy tűnik, nincs tartós hatása. Bárhogy is dönt, vigye vissza a térképet Kaashoz a főhadiszálláson (ő áll a bolygó hologramja mellett), hogy befejezze a küldetést