Legfontosabb Csaláskódok Voeld: Távolítsa el a szívet

Voeld: Távolítsa el a szívet

Távolítsa el a szívet

Helyszínek: Voeld

JEGYZET: Rengeteg zsákmány van ebben a küldetésben. Előzetesen törölje le a készletét, amennyire csak lehetséges, külön erőfeszítéseket téve a modok eladása érdekében (a páncélokat és fegyvereket legalább le lehet bontani alkatrészek készítéséhez, míg a terepi modokban nem).

Ez a küldetés akkor indul, amikor Buxilhoz beszél a Nijil csapata által ellopott adatokról. Megállapítja, hogy van mód a főzőedény alapjának ütésére, de annak gyorsnak kell lennie, és Önnek kell lennie.

Az első, opcionális cél a pajzs megfigyelése. Ez olyan egyszerű, mint elhajtani, hogy megnézze.

A következő lépés, a vízforraló táborának vizsgálata, valamivel nehezebb. Hosszú autóút a hegy töve körül, hogy elérje a helyszínt, sok vízforralóval és raider táborral az út mentén. Kerülje el, vagy vegyen részt, ahogy akar, de azt javaslom, hogy üssön erre, a szikla szélére egy emelkedő előtt.

Nem keményebb vagy könnyebb, mint bármely más előőrs, de ennél az összes fogolyketrecnél zsákmány van.

Tisztítsa meg a helyet, majd folytassa a jelölő után (ha meg akarja találni a gerinc tetején lévő állomást, akkor körbe kell hajtania, hogy hozzáférést vagy biotikus töltést kapjon az őrhöz). Ettől függetlenül a tényleges cél egy szikla menti ösvényen visz el egy barlanghoz, amely a főtorony látótávolságán belül van.

Az alagút torkolatának van néhány ellensége, de meglehetősen szétszórtak- ha nem töltesz túl sokat előre, akkor egyesével és kettesével is elveheted őket.

Vigyázzon a Lidércekre és a Destinedekre- az állandó borítás azt jelenti, hogy előfordulhat, hogy nem veszi észre őket, mielőtt leplezik. Távolabb éri el azt a pajzsot, amelyet Buxil említett.

Fél tucat Kett ásott ide, de nem éppen taktikai zsenik. Vágja vissza őket, majd hívjon Buxiltól a pajzs kóddal. Fogja meg az irídiumot a jobb oldali barlangban, ha szeretné, majd írja be a kódot a konzolba.

Újabb alagút van előtte, de az összes ellenség hátul van.

Vedd ki őket. Van még egy kuplung kissé magasabb szintű ellenségekkel az alagútban, mielőtt újra a szabad levegőre térne.

Vigyázzon Wraith -okkal a megközelítésre. Amint belép a komplexumba, ne az utasításoknak megfelelően menjen a főépület felé (ez jelenleg zsákutca). Ehelyett az északra eső alacsony épületet célozza meg.

Most van itt az ideje, hogy ellenségek kezdjenek megjelenni. Bár sok van belőlük, az ellenzék minden hulláma véges, így vagy harcolhat menet közben, vagy lyukadhat ki és veheti ki mindet, mielőtt folytatja. Akárhogy is, itt a konzolon van a hangsúly.

Ezek közül három védi a terminált, amelyhez valóban hozzá kell férnie. Ez az első, a másik kettő célként jelenik meg a radaron (bár a deaktiválás sorrendje nem számít).

A legközelebbi másik terminál egy alagúton keresztül, egy déli peronon található.

Az utolsó a komplexum szívéhez közel van. Itt néhány toronnyal kell megküzdenie- ne felejtse el figyelni az egészségügyi rúdjukat- még akkor sem, ha leütik és látszólag összetörtek, továbbra is mozoghatnak és tüzelhetnek, amíg van némi egészségük.

Kett megerősítés érkezik, amint belép a főépületbe. Mint valaha, ha problémái vannak a gyors eltakarítással, akkor dőljön hátra, és vegye le őket, miközben lesben állnak. Ha kellően halottak, keresse meg a harmadik konzolt lent, majd a főkonzolt fent.

Szabotálja, hogy feloldja a lezárást, majd alaposan vizsgálja meg és zsákmányolja ki mindent belülről. Rengeteg dolog van itt- ne feledje, hogy a konténerek nem mindig hasonlítanak a konténerekre.

Ha megtelt a zsebe, akkor ugorjon le a komplexum nyugati szélén lévő alacsony épülethez.

Küzdje le a belső őröket, majd vizsgálja meg és szabotálja el a kritikus alrendszer három csomópontját (nagy hagymás, hernyószerkezetek, amelyek az oszlopokba vannak építve).

Ezek leállításával a Kett raktár védelme le van tiltva, és egy opcionális objektívjelző jelenik meg a radarján, a déli magas épületen.

Ragadja meg a helyet a szíve szerint, de ne felejtse el beolvasni az adatokat is.

Ha nem tud többet cipelni, kövesse a fő célpontjelzőt a hangár területére.

Lőszer fel, majd törölje ki a kiválasztottat a rámpa alján.

Lesz még egy rámpa és még néhány Kett, aztán sima vitorlázás, amíg ki nem nyitod az ajtót a hangárba.

A kezdeti cél az, hogy vegye ki a leszállópadokat, de amint megpróbálja, rájön, hogy néhány terminált is aktiválnia kell, és a radar objektívjelzőkkel úszik, míg az ellenség beáramlik.

Ez alapvetően mindenki számára ingyenes, ezért harcoljon, ahogy tetszik. Ha az ellenállás túl nagy, maguk a leszállópadok meglepően védhetők. Miután bejelölte a házi feladatok összes jelölőnégyzetét, Kett utolsó hulláma jelenik meg, amelyet a bázisparancsnok, a Prefektus nevű Ascendens vezet.

Mint minden aszcendens, a kulcs az, hogy először vegye ki a varázslatos forgó gömbjét, amely rövid időre leesik a pajzsáról, és lehetővé teszi a támadást. A gömb néhány másodperc múlva regenerálódik, ezért készen áll arra, hogy maximálisan kihasználja ezeket a pajzsréseket. Vigyázzon a közeli támadásokra is, amelyek elfoghatják Önt, és néhány robbanásveszélyes támadásra, amelyek áthatolhatnak a fedezéken. Ennek ellenére viszonylag lassú, és nem tud egyszerre számolni három ellenséggel. Próbálja tartani a csapatot körülötte, és végül le fog esni.

Szálljon fel a lifttel, kapcsolja ki a konzolt, és segítsen a küldetés utolsó nagy zsákmánygyorsítótárában. Az objektív jelzője azt mondja, hogy menjen vissza Buxilhoz, de szerencsére az erkélyen landolt, közvetlenül a hangár legördülő listája előtt (kövesse a jelölőt).

Választhat, hogy itt marad -e a komplexumban, vagy Buxil felviszi Önt a Techiix -be, de akárhogy is fejezi be ezt a beszélgetést, befejezi a küldetést, és aktiválja A múlt feltárása .