Legfontosabb Csaláskódok Voeld: A világ helyreállítása Pt 1

Voeld: A világ helyreállítása Pt 1

Voeld: A világ helyreállítása Pt 1

Ez a küldetés magában foglalja a három Voeld monolit aktiválását, majd az áramellátás visszaállítását a Vault -ba. Nem sztori küldetés veszi körül őket, de sokkal rejtélyesebbek, mint a legtöbb Maradék létesítmény, amelyekkel eddig találkozott. A monolitokat tetszőleges sorrendben írhatja le, de kezdjük a legnyugatibb- halott déli részén az előőrsétől (vagy az előőrs jelzőfényétől függően).

A navpoint valóban egy alagút torkolatához vezet. Elég nagy ahhoz, hogy elférjen a NOMAD -ban, ezért hajtson tovább, és dobja ki az összes felkavaró vadvilágot (emlékeztetőül, hogy az Eirochokat nem lehet áthajtani, de a NOMAD -tal való ütés megbénítja őket, ami után könnyen megölheti őket) kéz).

Amikor eléri a monolitikus kamrát, szánjon egy kis időt arra, hogy megvizsgálja a lítiummintát közvetlenül a bejárati oszlopok mögött a geológiai feladata érdekében.

Ennek a konzolnak három szimbólumra van szüksége. Az egyik egy leesett födémen, a talaj szintjén, a kamrától északra

A másik kettő egymás mellett áll az északi monolit tetején, amelyet ugrásszerűen el lehet érni a hatszögletű oszlopokról.

Most kipróbálhatja a konzolos rejtvényt, amely 5x5 -ös rácsként a legkeményebb, amit eddig láttunk. Hacsak nem hagyok ki egy szabályt, ennek legalább két megoldása van, de a konzol elfogadja az alábbit.

A következő a délkeleti monolit. Az alagút itt túl kicsi ahhoz, hogy elférjen a NOMAD -ban, de nem baj, mert még nem lépünk be. Ehelyett vizsgálja meg a befagyott tavat, közvetlenül a monolit bázistól északkeletre, majd használja a szkennerét, hogy felfedjen egy lapot két jelzéssel (valószínűleg egy másik Eiroch őrzi).

Most leereszkedhet az alagútba, és megtalálhatja az utolsó karaktert egy leesett födémen a konzolkamrában.

A konzol rejtvény aranyos szimmetriája megkönnyíti a megoldást, mint az előző.

Az utolsó monolit egy szakadékban van a kett hegyi erődítmény tövében. Még egy távolsági szkennelés is mutatja a karaktereket a kisebb monolitok tetején.

Lépjen le a csökönyösebbre, majd ugrássugárral szerezze be a másik kettőt (vegye figyelembe, hogy a hegyek elég közel vannak ahhoz, hogy az egyiket le tudja olvasni, miközben a másikon áll.

Lépjen le a kanton padlójára, vizsgálja meg az orsós magot, és így oldja meg a konzol rejtvényét.

Kövesse a fényeket az új Vault felé.