Volskaya Industries

Volskaya Industries
Támadás

Egykor virágzó gyártóüzemként Volszkaját az omnicok lerohanták az omni válság idején, katonák előállítására. Az elhagyatott létesítmény továbbra is kísértetiesen mozog, és számos lehetőséget biztosít a védekező csapat megkerülésére.


Amikor ezen a térképen támadókként játszik, valószínűleg félelemmel fogja nézni ezt a fojtogatópontot, mivel ez egy teljesen pusztító ölési zóna, ha haladást akar elérni. Gyakori célpont az ellenzéki özvegyasszonyokkal vagy védelmi pozícióikban fészkelődő bástyákkal. Az út, amelyet választania kell, az a megelőző bal és a jobb oldal, amely a fojtópontot követi. A nyitó fojtási ponttól balra van egy leesési pont és egy 20 yardnyi előrenyúlás. Ennek áthaladásához használhatja a következőket: Genji, Pharah, Reaper, Tracer, Widowmaker, D.Va, Winston, Lucio és Mercy (Ha egy általa támogatott karakter mögött repül).

Ez egy rendkívül hasznos szárny, mivel lehetővé teszi, hogy az ellenség mögé kerüljön, és kihasználja a magas talajt, ahol maguk is elhelyezkednek. A második szárnyat, amely közvetlenül a fojtó után az épülethez vezet, minden olyan hősnek el kell vennie, aki nem tudja átlépni ezt a rést. Az út az objektum mögötti ponthoz vezet, az ellentétes oldalon lévő magasabb talajhoz, ami viszont lehetőséget ad arra, hogy két ellentétes oldalról támadjon. A Reaper és a Roadhog nagyszerűek itt, mivel e kettő közeli hatótávolságát nagyszerűen használják ezekben a zárt terekben. Ez kiválóan alkalmas a védekezés megzavarására, de ha már bent vagy, akkor arra kell összpontosítanod, hogy megszüntesd a Torbjörn tornyokat vagy a Bástya -őröket, valamint a mesterlövészeket. Ez lehetővé teszi a csapattársak számára, hogy átlépjenek a közepén, és elkezdjék megragadni a lényeget. Ne felejtsd el támogatást is felvenni a felállásodba, és itt nem ajánlhatok senkit, csak Luciót. Lucio hihetetlenül hasznos ehhez a célkitűzéshez, amikor sebességnövelését alkalmazza a csapatra, és saját visszalökési képességei kiválóan alkalmasak a védekezés megzavarására.


Védekezésképpen a térkép ezen területe büntető lehet, ha helytelenül használják. Például a nyitó fojtópont nem olyan pont, amelyért vitatkozni szeretne, és az itt zajló összecsapások ritkán érnek véget a védekező csapat számára. Bár előnyösnek tűnhet egy özvegyasszonyt vagy Junkratot elhelyezni az ívási területre néző sétányon, nagyon könnyű befejezni az újraélesztést és a túrázást visszafelé az A cél felé. Ne feledje, hogy a támadó csapatok ívási pontja közvetlenül mögötte van, ezért összehasonlítva jelentősen lerövidül az újratelepítési idő. Ehelyett használja az U-alakú erkélyeket az első célpont felett, párhuzamosan az előtte álló kis épülettel. Ebben az épületben egy Bástya őrhelyet vagy egy Torbjörn tornyot szeretne elhelyezni, hogy levágja a támadó csapat minden tagjátvállalkozásaz objektív területre. Mesterlövészet is el kell helyeznie ezen az erkélyen, kilátással az objektív pontra, és vannak olyan rövid és közepes hatótávolságú hősök, mint a McCree és a Soldier 76, amelyek súlyos károkat okozhatnak mind az erkélyről, mind a közeli ütközetből, ha szükséges. Amint azt a támadó részben említettem, a támadócsapat két nagyobb szélt használhat. Itt egy szimmetrát szeretne a bal szélen (amikor a támadó csapattal néz szembe), és egy Roadhogot vagy Kaszót, amely megvédi a másikat. Ideális esetben azt szeretné, ha Zarya vagy Winston állandóan a küzdelemben lenne a cél mellett, és olyan támogató karaktert tartalmazna, mint Mercy, hogy kiálljon mellettük.


A második szakaszban egy olyan ponton fog támadni, amely sokkal nehezebb lesz. Ahogy közeledik, észre fogja venni, hogy vannak mozgó platformok, amelyek körbeveszik az objektív területet, és úgy gondolhatja, hogy ezek tetejére áll. Ne tedd ezt. Ez csak akkor hasznos, ha összehangolt támadást tervez egy ismerős csapattal, és Torbjörn tornyot helyez a platformra, míg a többi csapat különböző pozíciókból támad. Az útmutató kedvéért kerülöm ezt, és inkább a kevésbé furcsa és ésszerűbb taktikákra összpontosítok, amelyek mindegyike azzal kezdődik: maradjon távol a platformoktól. Ami a hősöket illeti, Reinhardtot és Mercy-t szeretne, míg a többit közeli, közepes hatótávolságú kárkereskedőkkel tölti fel, különösen Junkrat-ot a zárt térben lévő fröccsenő gránátok miatt. Reinhardt fantasztikus árnyékoláshoz, miközben a csapat tagjai elkezdik a lökést az objektív felé, majd különböző irányokba szakadnak, hogy belülről kezdjék a szárnyat. Maga a terület egy fojtóponttal kezdődik, majd két útvonalra tör, amelyek az objektív hátsó része felé vezetnek. Fontos, hogy folyamatosan használja ezeket, mivel az ellenfél csapata folyamatos tűz áttör Reinhardt pajzsát néhány másodperc folyamatos heverés után. Ez a terület elsősorban arra irányul, hogy tartós tüzet biztosítson az ellenségre, miközben kiküszöböli távoli védőiket és gyógyítóikat. A bástyáknak szintén magas helyen kell lenniük a kiesési prioritások listáján, mivel nagyon nagy az esélye annak, hogy találkozzon egyet, és meghaljon, ha a célkeresztbe kerül. A védők védekezési stratégiájukat a középső és a célpont feletti terület védelmére akarják összpontosítani. A Hanzo vagy az Özvegyasszony emelt helyzetbe való elhelyezése nagyszerű a tűzoltáshoz, és egy Torbjörn tornyot kell elhelyezni a célokhoz legközelebb eső utak torkolatánál. Ezen túlmenően a Bástya kötelező, és olyan helyzetben kell tartani, hogy jól lássa a fő fojtószelepet, miközben egy Irgalmasság támogatja, ha lehetséges. A csapat többi tagja nagy sebzésű kereskedőnek kell lennie, mint például D.Va, Reaper, Roadhog vagy 76 a további tartományban. Ezeknek a karaktereknek le kell fedniük az oldalakat, mivel egy jól időzített Junkrat vagy Pharah invázió könnyen szétszedheti a Bástya őrhelyét.

Ha további támadási tippeket szeretne használni bármely térképen, lépjen az útmutató Assualt részéhez!