Legfontosabb Szerencsejáték World Of Warcraft rendszerkövetelmények

World Of Warcraft rendszerkövetelmények

Íme a hivatalos World of Warcraft rendszerkövetelmények erre az évre. Nézze meg, hogy számítógépe képes-e kezelni a játékot, és kapjon néhány jó PC-építési ajánlást is.

ÁltalRózsa Mattise 2020. október 22. 2020. október 22 World Of Warcraft rendszerkövetelmények

World of Warcraft volt az egyik első sikeres MMORPG, amely megtisztelte a videojátékok piacát. Néhányan azonban vitathatják ezt World of Warcraft kezdi elveszíteni a helyét a rivaldafényben. A játék bizonyos szempontból nem öregedett kecsesen, és nincs annyi játékos, mint egykor.

Tekintettel azonban arra, World of Warcraft még mindig lenyűgöző követői vannak, tekintve, hogy több mint tizenöt éves. A Blizzard Entertainment sem késlekedett erőfeszítéseivel, hogy releváns maradjon. Újra megjelent a játékóriás World of Warcraft: Klasszikus augusztus 26-ánth, 2019, a népszerű kereslet miatt, amely játékosok sokaságát hozta vissza a játékba.

World of Warcraft

TartalomjegyzékElőadás

Ról ről

World of Warcraft megteremtette a terepet további több száz sikeres MMORPG megjelenéséhez a következő években. Végül is ők voltak az elsők, akik egy igazán lebilincselő, egyjátékos történetet hoztak létre (aktív közösségi vonatkozással) egy növekvő, folyamatosan változó világban.

Míg mások azóta is megcsinálták (és egyesek azzal érvelhetnek, hogy mások jobban csinálták), az tény, hogy a játék több mint tizenöt évvel később is kitart, így minden idők egyik leghosszabb ideig futó játéka.

  Kiadási dátum:november 23rd, 2004Platformok:PC (Microsoft Windows, macOS)Műfaj:MMORPGFejlesztő:Blizzard EntertainmentKiadó:Blizzard Entertainment

Rendszer-benchmarkok

Minimális rendszerkövetelmények

 • OS: Windows 7 (64 bites)
 • CPU: Intel Core i5-760 vagy AMD FX-8100 vagy jobb
 • RAM: 4 GB (8 GB az integrált grafikához)
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 560 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB / Intel HD Graphics 530
 • HDD: 70 GB

ajánlott rendszerkövetelmények

 • OS: Windows 10 (64 bites)
 • CPU: Intel Core i7-4770 vagy AMD FX-8310 vagy jobb
 • RAM: 8 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 960 4GB / AMD Radeon R9 280 vagy jobb
 • HDD: 70 GB

Ezt tartsd észben World of Warcraft: Klasszikus eltérő minimumkövetelményekkel rendelkezik, mint a kiskereskedelmi verzióé. Az ajánlott követelmények azonban Klasszikus megegyeznek a kiskereskedelemben javasolt követelményekkel. A World of Warcraft: Klasszikus A minimális rendszerkövetelmények alább találhatók.

World of Warcraft: Klasszikus minimális rendszerkövetelmények

 • OS: Windows 7 (64 bites)
 • CPU: Intel® Core™ 2 Duo E6600 vagy AMD Phenom™ 8750 vagy jobb
 • RAM: 2 GB (4 GB integrált grafikához)
 • GPU: NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB vagy AMD Radeon HD 4850 512 MB vagy Intel HD Graphics 4000
 • HDD: 5 GB
World Of Warcraft Classic minimális rendszerkövetelmények

Optimális PC-építés

Mivel World of Warcraft megjelenése óta növekszik és változik, a játékkal játszani képes számítógépekkel szemben támasztott minimumkövetelmények is nőttek és változtak az idő múlásával (csak nézd meg a Klasszikus rendszerkövetelmények és a jelenleg javasolt követelmények).

A középszintű PC mindig is szükséges volt ahhoz, hogy a játékot versenyszinten játsszuk (azaz raiding, PVP vagy egyéb igényes tevékenységek), de néhány olcsó számítógép csökkentett beállításokkal futtathatja a játékot.

A futtatás követelményei World of Warcraft jelentősen megemelkedhet, ha 1080p-nél nagyobb felbontásban szeretné játszani, mint minden játéknál. Mivel a játék grafikája is jelentős fejlesztéseken ment keresztül a korábbi években, jó ötlet lehet beruházni egy olyan számítógépre, amely teljes mértékben képes értékelni a világot, Warcraft kínálnia kell. Ezt tartsd észben Azta VR-kompatibilis is, szóval ezt is érdemes megfontolni!

WoW útmutatók – 26 tipp kezdőknek [World of Warcraft] A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: WoW útmutatók – 26 tipp kezdőknek [World of Warcraft] (https://www.youtube.com/watch?v=9vVip37hSWo)

Ezek is tetszhetnek neked