Csavarkulcs a munkában

Mission 09: Wrench In The Works

Cél: A profilozó segítségével keresse meg Angelo Tucci unokahúgát

Mielőtt elkezdené a küldetést, érdemes befektetni a gránátkészítő készségbe, és összeállítani egy házaspárt az élet megkönnyítése érdekében. Amikor a küldetés elkezdődik, Aiden feladata lesz megtalálni Tucci unokahúgát. Megtalálható a közeli üvegszerkezetben, csak állva (Clara az idő múlásával tippeket ad, hogy szűkítse a keresést, ha nem találja). Miután észrevette őt, új cél jelenik meg.

Cél: feltörni az unokahúga telefonját

Feltörni a telefont, amikor Tucci megkeresésére kéri.

Cél: Öld meg Angelo Tuccit, mielőtt a börtönbe ér

Ideje a küldetés igazi húsa. Most, hogy Aiden megkapta Tucci helyét, ideje megragadni néhány kereket és köszönni. Célozza meg az autót a leggyorsabb elfogási pályára, és közelítse meg a köteléket. Tuccit meg kell ölni a cél elérése érdekében, és ennek legegyszerűbb módja a konvoj figyelmeztetése. Figyelmeztesse őket, majd ragaszkodjon Tucci lökhárítójához, amíg megjelenik egy semlegesítő ikon (a közlekedési lámpák jól működnek), hogy lehozza autóját.

Cél: Távolítsa el Angelo -t, mielőtt megszökik

Ha szerencséje van, az ütés megöli, de ha nem, akkor hatalmas rakás ellenséges járművek fordulnak elő, amikor kiszáll a roncsból. Válassza ki a gránátot, és dobja Tucci helyére, mielőtt gyorsan visszaül az autójába. Alternatív megoldásként megpróbálhatja üldözni őt az autóban, hogy elgázolja (a kikergetése majdnem mindig azt eredményezi, hogy agyonlőnek). Miután meghalt, új célkitűzés fog villogni.

Cél: Öld meg Angelo szövetségeseit, vagy menekülj

Most játszhatsz az autód szétzúzó erejével, miközben Aiden elmenekül. Használjon minden megjelenő semlegesítő ikont, használjon vissza szövetségeseit, és forduljon állandóan sarkon, hogy elveszítse az üldözést. Miután mind megölték, vagy elhagyták a keresési területet, a küldetés véget ér.