Legfontosabb Szerencsejáték Xbox One Elite kontroller áttekintése

Xbox One Elite kontroller áttekintése

Az Xbox One Elite Controller valószínűleg az egyik legjobb kontroller, amit valaha készítettek. De ennek ellenére sem ajánljuk most megvenni. Itt megtudhatja, miért.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 3 Xbox One Elite kontroller áttekintése

Bottom Line

Az Xbox One Elite Controller egy nagyon jól elkészített vezérlő, jó felépítési minőséggel és testreszabási lehetőségekkel. Ma azonban nem javasoljuk, hogy vásároljon egyet.

4 Lásd Ár

Az előnyök:

  • Kiváló minőségű felépítés
  • Prémium dizájn
  • Rendkívül ergonomikus
  • Cserélhető hüvelykujj és D-pad
  • Magas fokú testreszabhatóság

Hátrányok:

  • Nagyon drága
  • Kissé kétes értékű
  • Hamarosan egy új modell váltja fel
  • Nem újratölthető akkumulátorral szállítjuk

A Xbox 360 és a Xbox egy A kontrollerek használata semmi, ha nem rendkívül kényelmes, a 2015-ben megjelent Xbox One Elite kontroller pedig ezt egy teljesen új szintre emeli.

De megéri a kényelem az extra pénzt? Az Elite kontroller minden bizonnyal méltó a nevéhez, hiszen számos olyan funkciót kínál, amelyek nagyban igazolják a borsos árcédulát.

Ebben a cikkben áttekintjük ezeket a funkciókat, és végül meglátjuk, hogy megéri-e beszerezni az Xbox One Elite kontrollert [jelenlegi _ év]!

TartalomjegyzékElőadás

Az építkezés

Xbox One Elite kontroller olcsón

Kezdjük az alapokkal: a külső kialakítással és az építési minőséggel.

Az Elite kontroller nagyrészt a hagyományos Xbox One kontrollerhez hasonlít, néhány észrevehető különbséget leszámítva.

Észreveheti, hogy hiányoznak a jellegzetes színes arcgombok, és az új, fémes kiemelések jelenléte, amelyek prémium érzetet adnak a vezérlőnek.

De ez még nem minden. A hátoldalon azt találjuk, hogy az Elite kontroller gumírozott markolatokkal rendelkezik, amelyek a vezérlőt ergonomikusabbá teszik, és négy lapáttal is rendelkezik, amelyek kiegészítő gombként funkcionálnak, de erről később.

Összességében az Xbox One Elite kontroller nehezebbnek tűnik, mint a hagyományos Xbox One kontroller, és kényelmesebben ül a kezedben, mint a normál kontroller.

De amint azt a bevezetőben említettük, nem valószínű, hogy nagy pénzt költenek erre a vezérlőre csak a jobb érzés érdekében, szóval mi mást kínál?

Jellemzők

A hüvelykujj

Xbox One Elite kontroller

Az Elite kontroller hüvelykujjai nem sokban különböznek a normál vezérlőkétől, de a fő különbség itt az, hogy cserélhetők.

Ugyanis a vezérlőhöz három készlet hüvelykujj tartozik. Vannak az ismerős konkáv hüvelykujj, majd ott vannak a domború DualShock 3-stílusúak.

Ráadásul a hüvelykujjak hossza változó, így kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.

Mágnesesen rögzülnek az alapra, így könnyen cserélhetők, ugyanakkor elég stabilak és nem jönnek le véletlenül játék közben.

A D-Pad

Xbox One Elite kontroller akció

A D-pad nagy probléma volt az Xbox 360 kontrollerrel. Az utódjával javították, tehát változott valami ezen a fronton az Elite kontrollerrel kapcsolatban?

Nem igazán. Még mindig ugyanolyan tapintható és kattintható, és a fő különbség a testreszabhatóságban rejlik, akárcsak a hüvelykujj esetében.

A kontrollerhez szabványos kereszt stílusú D-pad kupak tartozik, de ott van az új kerek kupak is, amely sokkal precízebbé és könnyebben használhatóvá teszi a D-padot, ha platformerekről és verekedős játékokról van szó.

A triggerek

Xbox One Elite Controller 2

A sok dicséret tárgyát képező Xbox kontrollerek másik jellemzője a kiváló triggerek, amelyek nemcsak rendkívül ergonomikusak, hanem magával ragadóak is. Most a vezérlő ezen aspektusa még tovább fejlődött az Elite-vel.

Az Xbox Elite kontroller új funkciója a haj triggerek. A kisebb utazási távolság jobb reakcióképességet jelent, ami a gyors iramú lövöldözős játékokban a világ különbségeit jelentheti.

Ezenkívül a triggerek érzékenysége testre szabható, és a többé-kevésbé érzékeny triggerek szintén befolyásolhatják a versenyjátékokban nyújtott teljesítményét.

Az evezők

Olympus digitális fényképezőgép

Korábban már említettük, hogy a kontroller hátulján található lapátok egy új egyedi funkció, amely nem található meg a szabványos Xbox One kontrollerben, akkor ezek mire jók?

Nos, leegyszerűsítve, ezek lényegesen extra gombok, amelyek áttervezhetők, hogy különféle funkciókat szolgáljanak ki, legyen szó játékon belüli vezérlőkről vagy számítógépes vezérlőkről. Ezek nem döntő fontosságúak, de nagyon kényelmesek lehetnek.

Természetesen ezek a lapátok kivehetők és cserélhetők, így nem kell használnia őket, ha nem akarja, és ha akarja, kicserélheti őket más alakú lapátokra, bár nincs extra lapát az alapértelmezett négyen kívül. - szállítjuk magával a vezérlővel.

A szoftver

Egyedi Xbox One Elite kontroller

Ahogy az várható is volt, mivel az Xbox One Elite kontroller testreszabható, az Xbox Accessories alkalmazáson keresztül is testreszabható.

Itt testreszabhatja az olyan dolgokat, mint a bot érzékenysége, a trigger érzékenysége, a lapátok funkciója, beállíthat különböző profilokat stb.

Az alkalmazás tisztességes, könnyen navigálható, és nem nélkülözi az alapvető funkciókat, amelyeket elvárhat benne, bár nem mindenkinek kell teljes mértékben kihasználnia az általa kínált testreszabási lehetőségeket.

Következtetés

Xbox One Elite Controller Best Buy

És végül, hogy válaszoljak a nagy kérdésre: érdemes-e megvenni az Xbox One Elite kontrollert [jelenlegi _ év]?

Nos, néhány jelentett furcsaság ellenére az Elite kontroller kiváló múltra tekint vissza, és valószínűleg ez az egyik legjobb kontroller, amelyet valaha készítettek.

Ennek beszerzését azonban egyelőre nem javasoljuk. Nem azért, mert rossz vagy nem éri meg a pénzt – ami erősen szubjektív kérdés –, hanem egyszerűen azért, mert a új verzió Az Elite kontroller hamarosan megjelenik, és minden bizonnyal még jobb lesz, mint az eredeti.

Ennek ellenére, ha nem gondolja, hogy a folytatásra megéri várni, és most szeretne egy Xbox One Elite kontrollert beszerezni, itt van a lényeg.

Ezek is tetszhetnek neked