Legfontosabb Szerencsejáték Yoimiya építési útmutató a Genshin hatáshoz

Yoimiya építési útmutató a Genshin hatáshoz

Szeretné elsajátítani Yoimiyát a Genshin Impact játékban? Megalkottuk az egyetlen végső útmutatót, amelyre valaha is szüksége lesz a Yoimiya számára a Genshin Impactban.

ÁltalSamuel Stewart 2021. szeptember 1. 2021. augusztus 30 Yoimiya építési útmutató a Genshin hatáshoz

Yoimiya egy egycélú Pyro DPS, és az első Bow felhasználó, aki képes elemi infúziót alkalmazni normál támadásaira. Minden Bow-felhasználó könnyedén megtöltheti Charged Attack-jét elemével, de ha ezt a buffot a Normal Attacks-re is alkalmazhatjuk, akkor a játékmenet egy teljesen új pályája nyílik meg, amely teljesen egyedi a Yoimiyára.

Pyro karakterként Yoimiyában benne rejlik a lehetőség, hogy hatalmas DMG-t csináljon, de Childe-hoz hasonlóan ő sem az a karakter, aki mindig a reflektorfényben áll. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki belőle, olyan meghatározott rotációt kell követnie, amely elegendő időt hagy a csapattársainak is, hogy ragyogjanak.

Amellett, hogy részletezzük a rotációját és az ideális csapattársakat, ebben az útmutatóban azt is elmondjuk, hogyan rangsorolhatja tehetségét, mely fegyverek és műtárgyak működnek a legjobban rajta, és még azt is, hogy mennyi kilométert tudsz kihozni a konstellációiból.

TartalomjegyzékElőadás

Tehetség prioritás

Genshin Impact Yoimiya Talent
TehetségLeírásKiemelten fontos
Normál támadás
(Tűzijáték fellángolása)
Normál támadás :
• Hajtson végre 5 egymást követő lövést íjjal.
Charged Attack :
• Végezzen precízebb célzott lövést megnövelt DMG-vel. Célzás közben a lángok felhalmozódnak a nyílhegyen, mielőtt támadásként kilőnének. Különböző hatásai vannak attól függően, hogy mennyi ideig töltötték az energiát:
1. töltési szint : Kilő egy lángoló nyilat, amely Pyro DMG-t oszt ki.
2. töltési szint : Maximum 3 Kindling Arrow-t generál a töltéssel töltött idő alapján, és a célzott lövés részeként elengedi őket. A Kindling Arrows a közeli ellenfelekkel találkozik, ütéskor pedig Pyro DMG-t oszt.
Merülő támadás :
• Nyilak záporát lő ki a levegőben, mielőtt lezuhanna és földet érne, ütközéskor AoE DMG-t bocsát ki.
A Firework Flare-Up könnyen Yoimiya legfontosabb tehetség .

Az egész készlete a normál támadásokra épül. A 2. töltésszintű célzott lövései szórakoztatóak és furcsaak (különösen, ha szeretsz rosszindulatú lenni Timmie-vel), de a Pyro-infúziós Normal Attacks a helyén van.
Elemental Skill
(Niwabi Fire-Dance)
Yoimiya csillagszóróval hadonászik, és egy salétromgyűrűt vesz körül.

Niwabi Enshou : Ez idő alatt a Yoimiya Normal Attackje által kilőtt nyilak Blazing Arrows lesznek, és DMG-jüket megnövelik és Pyro DMG-vé alakítják át. Ez idő alatt a Normal Attack: Firework Flare-Up nem generál Kindling Arrows 2-es töltési szinten.
Ez a hatás kikapcsol, amikor Yoimiya elhagyja a pályát.
Ez az Elemental Skill megbirkózik a normál támadásokkal, így Yoimiyát íjhasználóból gépfegyverhasználóvá változtatja, aki gyors Pyro lövedékeket lő ki. Minél erősebbek a normál támadások, annál több futásteljesítményt kapsz ebből a buffból.

Ezt szem előtt tartva a Niwabi Fire-Dance Yoimiyáé kettőndkiemelt tehetség .
Elemental Burst
(Ryuukin Saxifrage)
Yoimiya felpattan a levegőbe eredeti kreálmányával, a Ryuukin Saxifrage-vel, és lángoló rakétákat lövell ki, meglepetésekkel tele, amelyek az AoE Pyro DMG-vel foglalkoznak, és az egyik slágerellenfelet az Aurous Blaze-zel jelzik.

Aurous Blaze : A Yoimiya kivételével bármely párttag minden normál/feltöltött/merevesztő támadása, elemi képessége és elemi robbanása, amely az Aurous Blaze által jelölt ellenfelet eltalálja, robbanást vált ki, és AoE Pyro DMG-t oszt el.
Ha az Aurous Blaze által érintett ellenfelet az időtartam lejárta előtt legyőzik, a hatás egy másik közeli ellenfélre száll át, aki örökli a fennmaradó időtartamot.
2 másodpercenként egy Aurous Blaze robbanás indítható. Amikor Yoimiya leáll, a képességei révén létrehozott Aurous Blaze effektusok deaktiválódnak.
A Yoimiya's Burst megköveteli, hogy a pályán kívül legyen a maximális hatás érdekében. Ezért hasonlítottuk össze Childe-dal a bevezetőben – beáll a pályára, teszi a dolgát, amíg tart a Pyro infúziója, majd háttérbe ül. Csak Childe-dal ellentétben ő visszahúzódik a dicsőség lángjában, aminek meg kell őriznie őt akkor is, ha a pályán kívül marad.

Összességében az Elemental Burst menő és egyedi, de határozottan ő az a legkevésbé fontos tehetség . Csinál némi DMG-t, de nincs mit bámulni.

Passzív tehetségek

Genshin Impact Yoimiya tehetségek
Tehetség neveLeírásÉrtékelés
Lángoló MatchAmikor Yoimitával dekorációt, dísztárgyat és táj jellegű lakberendezést készít, 100%-os esélye van a felhasznált anyagok egy részének visszatérítésére.A lakberendezési anyagok nem igényelnek gyantát a gazdálkodáshoz, így ez a passzív meglehetősen izgató. Még mindig időt takaríthat meg a Serenitea Pot rajongói számára.
A bajkeverő trükkjeiA Niwabi Fire-Dance alatt a Yoimiya Normal Attack lövései 2%-kal növelik a Pyro DMG bónuszát a találatnál. Ez az effektus 3 másodpercig tart, és maximum 10 verem lehet.Nagyobb lövedékekkel dörzsölve közmondásos géppuskáját, ez a passzív tovább erősíti azt az elképzelést, hogy Yoimiya arról szól, hogy annyi Pyro DMG-t tudjon kezelni, amennyit csak tud az elemi infúzió ablakában.
Nyári éjszaka hajnalaA Ryuukin Saxifrage használatával a közeli párttagok (a Yoimiya kivételével) 10%-os ATK-növekedést érnek el 15 másodpercig. Ezenkívül egy további ATK bónusz kerül hozzáadásra a Yoimiya által a Ryuukin Saxifrage használatakor birtokolt Trouble-Maker stackek trükkjei alapján. Minden stack 1%-kal növeli ezt az ATK bónuszt.A Trouble-Maker trükkjei gyorsan lejárnak, így ez a passzív ösztönzés arra ösztönöz, hogy amint az infúzió lemerül, azonnal tüzelje el a Yoimiya's Burst-et, és váltson másik karakterre, aki jelentős ATK-buffot kap.

Ellentétben Ayakával, aki arra törekszik, hogy annyi DMG-vel foglalkozzon egyedül, amennyi emberileg lehetséges, Yoimiya inkább csapatjátékos. Az optimális játékminta itt nyilvánvaló – használd a képességét, gépfegyvert le az ellenfeleket, amíg a Pyro infúzió tart, majd ha bármilyen ellenség állva marad, használd a Burst-et, és válts másik karakterre.

Megnézzük, mely fegyverek és csapattársak egészítik ki legjobban ezt a játékstílust, de először nézzük meg, hogyan befolyásolják a konstellációi a játékmenetét.

Csillagképek

Genshin Impact Yoimiya csillagképek
Csillagkép neveLeírásÉrtékelés
Agate RyuukinA Ryuukin Saxifrage által készített Auros Blaze további 4 másodpercig bírja.

Ezenkívül, ha az Aurous Blaze által érintett ellenfelet az időtartamon belül legyőzik, Yoimiya ATK-ja 20%-kal növekszik 20 másodpercig.
A C1 megduplázza Yoimiya forgásának gyorscsere jellegét. Segít abban, hogy Yoimiya és csapattársai is komoly ATK-rajongók legyenek, de van egy figyelmeztetés:

Yoimiya nem éri el a buffot az első körben, csak miután leadtad a sorozatot, hagyd, hogy más karakterek végezzék a dolgukat elég hosszú ideig ahhoz, hogy legyőzzenek egy ellenséget, és elég sokáig várt, amíg az elemi készsége megszűnik a lehűlésből.

Addigra két dolog egyike fog megtörténni:
1. Már legyőzted az összes ellenséget, így a buff használhatatlanná válik.
2. Nem kapod meg a buffot, mert olyan marha szólófőnökkel harcolsz, mint Azhdaha.

Összességében ez a passzív papíron elképesztően hangzik, de nem hisszük, hogy megbízhatóan hasznot húzhat belőle.
MáglyamenetAmikor a Yoimiya Pyro DMG-je CRIT Hit-et ér el, Yoimiya 25%-os Pyro DMG bónuszt kap 6 másodpercre.

Ez a hatás akkor is kiváltható, ha nem Yoimiya az aktív karakter.
Ha a C1-je alulmúlt volt, a C2-je hihetetlen. Minden DPS-karakternek magas CRIT-statisztikával kell rendelkeznie, tehát nem kell e konstelláció köré építeni.
És ami a legjobb az egészben, Yoimiya profitálhat ebből a buffból, függetlenül attól, hogy a pályán DMG-t csinál a Skill-jével vagy a pályán kívüli DMG-t a Burst-jével.
Csalóka lángja3-mal növeli a niwabi tűztánc szintjét.
A maximális frissítési szint 15.
A miHoYo néha csalódást okoz nekünk azzal, hogy a kevésbé fontos tehetségeket C3-mal csiszolja, de ezúttal nem! Ez a konstelláció jelentősen feldobja géppuskás akcióját.
Pirotechnikai profiAmikor Yoimiya saját Aurous Blaze-je robbanást indít el, a Niwabi Fire-Dance CD-je 1,2-rel csökken.A C4 megjutalmazza az elhivatott Yoimiya-rajongóit azzal, hogy gyakrabban engedi neki a gépfegyveres akcióit. Ez a tehetség rendkívül szórakoztató, de nem annyira hatásos, ha már van egy nagyszerű csapat.
Nyári Fesztivál estéje3-mal növeli a Ryuukin Saxifrage szintjét.
A maximális frissítési szint 15.
Ha nem vagy egy bálna, aki készen áll arra, hogy Yoimiya-t a C6-ba kerüljön, ezt a konstellációt egyszerűen nem érdemes megszerezni. Ha növelné az ATK buffot, az teljesen más történet lenne.
Naganohara meteorrajA Niwabi Fire-Dance során a Yoimiya Normal Attacks támadásai 50%-os eséllyel lőnek ki egy extra Kindling Arrow-t, ami az eredeti DMG 60%-át adja. Ez a DMG normál támadás DMG-nek számít.Mivel jóformán soha nem használja a Charged Shots-ot a Yoimiya optimális forgatásában, úgy tűnik, hogy a Kindling Arrows-t csak azért adták hozzá a Charged Shots-hoz, hogy megmutassák, milyen szórakoztató tud lenni a C6-ja. Az a tény, hogy normál támadásnak számítanak, azt jelenti, hogy a konstellációban rejlő DMG-potenciál durva.

Reméljük, hogy a Yoimiya C1-je jobb lesz az életkorral, de pillanatnyilag nem kínál elég konzisztens értéket ahhoz, hogy megérje az F2P-játékosok vagy akár a keveset költők számára. Ennek ellenére az összes többi csillagképe nagyszerű. A C5 alulmarad, de semmi esetre sem rossz – csak nem éri meg a konstelláció árát, hacsak nem a C6 után mész.

Ha már itt tartunk, ne felejtsük el, hogy itt minden csillagkép egy teljesen új, 5*-os karakter lehet, és mivel sok Inazuma karaktert elrontottak, nem tanácsoljuk senkinek, aki nem egy kemény Yoimiya-rajongó, hogy keresse a csillagképeit. .

Legjobb Fegyver

Genshin ütőfegyver
FegyverritkaságMagyarázat
Mennydörgő pulzus
5*
A Genshin Impact legtöbb új karaktere a BiS 5* fegyverük mellett jelenik meg, és a miHoYo ismét a fején találta a szöget Yoimiya-val és Thundering Pulse-szal. CRIT DMG-t, ATK%-ot ad, és növeli a Normal Attack DMG-t – mindent, amit Yoimiya akarhat.
Skyward Harp
5*
Minden DPS Bow karakter profitálhat az extra CRIT Rate szolgáltatásból és Ez alól a CRIT DMG és a Yoimiya sem kivétel.
Amos íja
5*
Az Amos' Bow által adott Normal Attack buff elhalványul a Thundering Pulse-hoz képest, de még mindig teherautóként ütközik egy olyan karakterrel, mint Yoimiya.
Rozsda
4*
Magasabb finomításokkal a Rust képes felvenni a versenyt néhány 5*-os fegyverrel. De még az r1-en is óriási az állandó 40%-os Normal Attack DMG buff. Ez könnyen Yoimiya BiS 4* fegyvere.
Hamayumi
4*
Hamayumi a szegény ember rozsdája. Még ha meg is játsszuk a passzívját, akkor sem rontja el az ugyanolyan kifinomultságú Rust-ot. A Hamayumit azonban sokkal könnyebb finomítani! Tehát ha van néhány Bow tuskó, és nincs nagyon finom Rust, a Hamayumi a legjobb 4* alternatíva.
A Virdescent Hunt
4*
A Viridescent Hunt jelentős visszaminősítés a Hamayumihoz és a Rusthoz képest, de ha CRIT Rate-re van szükséged, akkor elvégzi a munkát. A passzív pedig még az ellenségek összetömörítésével is segíthet beállítani a többi karakteredet néhány pusztító AoE sorozathoz.

Legjobb műtárgyak – 4-Shimenawa's Reminiscence

A legjobb műtermékek a Genshin Impact minden egyes karakteréhez

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki Yoimiyából, mint fő DPS-ből, meg kell adnia neki ATK% a Homok , Pyro DMG a Serleg , és CRIT DMG/CRIT Rate a Logók .

Ami a részstatisztikát illeti, azt keresed CRIT DMG , CRIT Rate , ATK% , Elemi Mesterség , és Energiafeltöltés .

Addig, amíg bónuszokat beállítani go, Yoimiya azon kevés karakterek egyike, akik ki tudják használni a hatalmas buffot, amit a 4 részes Blizzard Strayer bónusz beállítása. A 15 Energy csekély árat jelent a Normal Attack DMG 50%-os növeléséért, különösen egy olyan karakter esetében, akinek a Burst nem annyira fontos.

Van némi szinergiaellenesség ez a készlet és a Hamayumi között, de akkor is szívesebben vennéd ezt, mint bármi mást. Különben is, a Yoimiya-t mindenképpen Pyro akkumulátorral kell futtatnod, mivel továbbra is szeretnéd leadni a Burst-ot, amint az infúzió lemerül.

Ha nincs egy masszív 4 részes Shimenawát adni neki, akkor is sok kilométert érhet el, ha egy 2 részes bíbor lángok boszorkánya és 2 részes Gladiátor döntője/Shimenawa visszaemlékezése .

Elemi szinergiák

Genshin Impact Yoimiya

A Pyro karaktereket a játék megjelenése óta annyira dominánsan tartja, hogy hozzáfértek a játék legjobb elemi reakcióihoz. Egyáltalán nincs olyan elem, amely ellentétes lenne Yoimiya játékstílusával, de vannak olyanok, amelyek jobbak, mint mások. A legjobb versenyzők a következők:

  Elektro: A túlterhelést általában nemkívánatos reakciónak tekintik. Akkor működik a legjobban, ha az ellenségek összetapadnak, de visszaüti őket. Azonban Yoimiya nagyon szeretné az Overload által biztosított AoE-t, mivel egyedül csak egycélú DMG-je van. Ez is a témához kapcsolódik, mivel a karaktere a tűzijátékról szól.Anemo: Függetlenül attól, hogy a túlterhelést Pyro vagy Electro karakter hajtja végre, a reakció a Pyro DMG-t hajtja végre. Tehát ha az Electro szenvedést a Swirl segítségével terjeszted, láncreakciót indíthatsz el egyetlen Pyro-infúziós nyíl használatával.

A tipikus Pyro DPS egység nem szereti jobban, mint a Hydro és Cryo csapattársakat, akik exponenciálisan megsokszorozzák DMG-potenciáljukat, de a Yoimiya egyszerűen nem hasznosul belőlük.

  Hydro: A Vaporize egy S-tier Elemental Reaction, de általánosságban elmondható, hogy minden találatot el akarsz párologtatni, hogy a lehető legtöbbet hozd ki belőle. És Yoimiya belső lehűléseinek működése miatt nem tud minden támadásról elpárologni. Tehát bár a Vaporize semmiképpen sem egy nemkívánatos reakció a Yoimiya használatakor, egyszerűen nem fog annyi kilométert megtenni a Vaporize-ból, mint mondjuk a Diluc vagy a Hu Tao esetében.Cryo: Vegyük mindazt, amit a Hydro-ról mondtunk, és cseréljük le a Vaporize-t Melt-re. Csak hogy tisztázzuk magunkat, te tud még mindig fut egy erős Melt vagy Vaporize csapatkompozíció Yoimiyával, de nem lesz optimális.

Így csak egy inkompatibilis elem marad a Geóval:

  Geo: A kristályosítást általában nem tekintik erőelemi reakciónak. Megvan a maga haszna, de általánosságban elmondható, hogy nélküle is meg lehet csinálni. Yoimiyával még rosszabb a helyzet, mivel ő egy távolsági DPS, aki bizonyos távolságot szeretne tartani az ellenségektől, és így a kikristályosodott daraboktól, amelyeket át kell sétálnia, hogy felvegye. Nem olyan rossz, mint a Geo in Freeze comps, de nem is segít. Zhongli még mindig csodálatos támasz a számára, de ez azért van, mert ő Zhongli, nem pedig azért, mert ő Geo.

A legjobb csapatösszetétel

Genshin Impact karakter, Yoimiya

Ingyenesen játszható

 • Yoimiya
 • Beidou
 • Fischl
 • Szacharóz

Mind Beidou, mind Fischl 4*-es karakterek, akiket ingyenesen kaptak Event Rewards címen, több banneren is szerepeltek, sőt a Starglitter Exchange-en keresztül kétszer is felajánlották őket, úgyhogy nem szabad ide tenni őket. Továbbra is biztosítunk néhány alternatívát, amelyek majdnem ugyanolyan jól működnek, ha nem rendelkezik mindegyik karakterrel.

Beidou Yoimiya erőteljes AoE képességekkel való átitatására és közelharci DPS-ként szolgál, miközben Yoimiya pihen.

Fischl Electro Batteryként használják a Beidou számára, hogy engedélyezzék az elektrorezonanciát, és elektrolit alkalmazzanak az ellenségeken, miközben a Beidou's Burst lehűl. Ha véletlenül C6 Fischl-je van, a tűzijáték még jobb lesz. Ha nincs Fischl, használhatod Electro Traveler ugyanerre a hatásra – elektro akkumulátor és off-field single target Electro DMG.

Szacharóz mindent kínál, amit Yoimiya akarhat egy Anemo támogatástól. Összefogja az ellenséget, beállíthat láncreakciós túlterheléseket, és meg tudja csiszolni Yoimiya Pyro DMG-jét a 4 részes Viridescent készlettel. Sőt, ő a legjobb támasz egy ilyen Overload comp futtatásához, mivel az Overload scales Elemental Mastery és Sucrose segítségével rengeteg EM-et ad a csapat többi tagjának. Ha nincs szacharózod, ne cseréld le Anemo Travelerrel. Csak fuss Bennet helyette.

Bálnáknak

 • Yoimiya
 • Beidou
 • Bennet
 • Kazuha

A Bennet/Kazuha miatt olyan erős, hogy az egész Spirál mélységet megtisztították (minden más karakter nélkül). Ismét a Beidou-ra hagyatkozunk, hogy pótolja Yoimiya kirívó AoE hiányát, de bálnaként sokkal könnyebben kell felépítened őt, hogy még Electro akkumulátor nélkül is készen álljon a Burst lehűtésére.

Beidou tűzijátékot vált ki és őrült AoE-t kínál.

Bennet bármit megtesz, amire szüksége van – gyógyít, buff, energiát generál, feloldja a Pyro Rezonancia feloldását stb. Ennek a 4*-es karakternek megvan az oka S-Tier és jobbnak tartják sok 5* karakternél.

Kazuha szétszórja az elemeket, feldobja az Overload felerősítéséhez szükséges Elemental Masteryt, és ha rajta van a 4 részes Viridescent készlet, még a Yoimiya Pyro DMG-jét is buffolja.

Megéri Yoimiya?

Karakter kedvcsináló - A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Karakteres kedvcsináló – Yoimiya: A nyár királynője a Narukami-szigeten | Genshin Impact (https://www.youtube.com/watch?v=AtqToYEE5r4)

Yoimiya nem S-Tier karakter. És a többi DPS-karakterhez képest még csak nem is A-Tier, mivel szüksége van egy másik fő DPS-re a csapatban, miközben az Elemental Skill-je lehűl.

Ő azonban az egyik legszórakoztatóbb karakter, és minden bizonnyal A-szintű értéket nyerhet ki belőle, ha sokat fektet belé. Életképessé teszi az Overloadot, ami sok játékos álma valóra vált. És elég tisztességes sebzést okoz a megfelelő csapatösszetétellel. Egy légüres térben megéri mindenkinek, aki nem meta rabszolga.

Ha tetszik a dizájnja és a játékstílusa, szerezd be! Mindent megtudhat arról, hogyan szerezheti meg őt itt .

De Genshin Impact a amíg játék, ahol nem számíthatsz arra, hogy minden karaktert birtokolhatsz anélkül, hogy komoly pénzt költenél a játékra. Amikor legutóbb szerepelt, transzparense Ayaka és Raiden Shogun transzparensei közé fészkelődött. Mindkét karakterhez képest összetéveszthetetlenül kevesebb értéket hoz a buliba.

Alapján F2P Primogem számításainkat , csak akkor számíthatsz arra, hogy két javításonként kapsz egy 5*-os karaktert, ha F2P-játékos vagy, és nincs szuperszerencséd. Még a keveset költőknek is, akik minden egyes foltba be tudnak szorítani egy 5* karaktert, mérlegelniük kell, hogyan néz ki a helyzet Yoimiya ismétlése körül.

Ezek is tetszhetnek neked