Yun Jin építési útmutató a Genshin hatáshoz

Tanulja meg, hogyan kell elsajátítani Yun Jint a Genshin Impactban ezzel a tökéletes útmutatóval, amelyben mindent megmutatunk, amit tudnia kell.

ÁltalSamuel Stewart 2022. február 1. 2022. január 31 Yun Jin útmutató a Genshin hatáshoz

A Yun Jin egy DEF-skálázó Geo Polearm támogató, aki az összes párttag Normal Attack DMG-jének csiszolására összpontosít. Ez elkötelezett támogatóvá teszi őt, hasonlóan Gorouhoz, Kujou Sara , és Shenhe , csak ahelyett, hogy egy bizonyos elemet csiszolna, egy bizonyos típusú DMG-t csiszol. Gorouhoz és Shenhéhez hasonlóan ő is elképesztő abban, amit csinál. Más szóval, a Jin Yin által biztosított DMG növekedés azonnal észrevehető lesz.

Ennek ellenére semmit sem kínál a Normal Attack buffolási képességein kívül. Így azok a játékosok, akik általános támogatást keresnek, sok csapatba bekerülhetnek, nem biztos, hogy szeretnének beruházni rá.

Mindenesetre ahhoz, hogy a legnagyobb előnyöket élvezhesse Yun Jin készletéből, helyesen kell megépítenie. Ez azt jelenti, hogy előtérbe kell helyezni a megfelelő tehetségeket, fel kell szerelni a megfelelő fegyverrel és műtárgyakkal, és össze kell kapcsolni a megfelelő karakterekkel. Csillagképei is segíthetnek neki egy csomót. Ebben az útmutatóban ezeket az információkat áttekintjük, hogy segítsünk a legoptimalizáltabb Yun Jin elkészítésében.

TartalomjegyzékElőadás

Yun Jin tehetség prioritása

Genshin Impact Yun Jin legjobb csapatösszetétele
TehetségLeírásKiemelten fontos
Normál támadás
(Felhő-legeltetés)
Normál támadás
Legfeljebb öt egymást követő lándzsaütést hajt végre.

Charged Attack
Egy bizonyos mennyiségű állóképességet fogyaszt, hogy előretörjön, és közben sebzést okoz az ellenfeleknek.

Merülő támadás
Lezuhan a levegőből, hogy lecsapjon a földre, megsebesítve az ellenfelet az ösvény mentén, és becsapódáskor AoE DMG-t okoz.
Az ötlet az, hogy Jun Yin buffolja más karakterek Normál támadásait. Saját Normal Attacks-jait is kibírhatja a Burstjein keresztül, de ez távolról sem a legjobb módja annak, hogy eljátssza. Ezt szem előtt tartva, van nem kell szintre emelni ezt a tehetséget egyáltalán. A Normal Attack animációit azonban gyönyörű nézni.
Elemental Skill
(A virágzás megnyitása)
Ms. Yun lehet, hogy csak harcokat játszik a színpadon, de a lándzsával való tudása elég valódi ahhoz, hogy megvédje ellenségeit.

nyomja meg
Felhőt megragadva virágzik a karjával, Geo DMG-vel foglalkozik.

Tart
Felveszi az Opening Flourish állást, és feltöltődik, pajzsot alkotva. A DMG Absorption a Yun Jin Max HP-ján alapul, és 150%-os hatékonysággal rendelkezik minden elemi DMG és fizikai DMG ellen. A pajzs addig tart, amíg be nem fejezi elemi készségének felszabadítását.
Amikor a képesség felszabadul, ha lejár az időtartam, vagy amikor a pajzs eltörik, Yun Jin támadásként szabadítja fel a feltöltött energiát, és Geo DMG-t oszt el. A töltéssel eltöltött idő alapján vagy 1. vagy 2. töltési szinten indít támadást.
Yun Jin elemi készsége sok szempontból hasonlít Beidou elemi készségére – mindkettőt arra használják, hogy elkerüljék a DMG-t, és visszaadják az ellenségeknek. Mindkettőben megtalálható az ún elhárít szerelő, ahol maximális DMG-t kapsz, ha tökéletesen időzíted a Press of the Skillt az ellenség támadásával.

De ahol különböznek, az a DMG-ben van. Nem számít, hogyan építed fel, és milyen műtárgyakkal szereled fel, Yun Jin tökéletes párosítása soha nem fog közel kerülni Beidou tökéletes paritásaihoz. Ezt az Elemental Skill-t mindenképpen érdemes leadnod, hogy energiát generálj Yun Jin Burst-éhez, szóval nem rossz dolog egy szintre emelni egy extra DMG-re. De van nem kell túl magasra emelni ezt a tehetséget .
Elemental Burst
(Cliffbreaker's Banner)
AoE Geo DMG-t kínál, és minden közeli párttagnak repülőfelhő-zászló formációt biztosít.

Repülő Felhő Zászló Formáció
Amikor a Normal Attack DMG-t osztják az ellenfeleknek, a Bonus DMG hozzáadódik Yun Jin jelenlegi DEF-je alapján. Ennek a készségnek a hatásai egy beállított időtartam után, vagy meghatározott számú aktiválás után törlődnek.
Ha egy Normál Támadás több ellenfelet is eltalál, a hatás többször is aktiválódik az ellenfél eltalált számának megfelelően. A hatás kiváltásának száma a Flying Cloud Flag Formation csoport minden egyes tagjára vonatkozóan függetlenül történik.
Ez a képesség teszi Yun Jint azzá, aki. Ez ő legfontosabb tehetség .

Ha aktiválva van, a parti összes karaktere megnövelt Normál Támadás DMG-t kap a következő 30 normál támadásra. Ez a buff lecsökken Yun Jin DEF-jéből, így az a helyes, ha minél több DEF-et raksz rá. Ha nem használja, a buff 12 másodperc után lejár.

Rengeteg Normal Attack-orientált karakter található a játékban, bár érdekes módon ez a képesség a gyengébb karaktereknek jobban hasznot húz, mint az erőseknek.

Yun Jin passzív tehetségei

Genshin Impact Yun Jin passzív tehetségek
Tehetség neveLeírásÉrtékelés
Könnyű táplálásHa a Tökéletes főzést a kalandhoz kapcsolódó hatásokkal rendelkező étellel éri el, 12% esély van a dupla termék megszerzésére.Ha élelmiszerre támaszkodik, ezzel erőforrásokat takaríthat meg. Semmi különös, de a legtöbb közüzemi passzív nem az.
Hű önmagáhozAz Opening Flourish használata pontosan abban a pillanatban, amikor Yun Jint megtámadják, felszabadítja a Level 2 Charged (Hold) formáját.Az úgynevezett tökéletes parries Az elemi készség értékelésében említettek nem a készség velejárói, hanem inkább ezen a passzívon keresztül kapják meg őket. A parrying hihetetlenül szórakoztató és magával ragadó játékstílus, de nem olyan kifizetődő Yun Junnál az alacsony DMG-je miatt.
Konvenciók megszegéseA Flying Cloud Flag Formation által nyújtott normál támadási DMG bónusz további 2,5%/5%/7,5%/11,5%-kal nő Yun Jin DEF-jéhez képest, ha a parti 1/2/3/4 elemtípusú karaktereket tartalmaz.Ez a passzív némi ösztönzést ad egy elemileg változatos karaktersor futtatásához, bár a méretezés nem olyan hatalmas, hogy erre kényszerítsen. Minden egyes növekményes bónusz valamivel többnek felel meg, mint Yun Jin elemi készségének egy szintje.
Egy szivárványcsapatban ez hatásosabb, mint az a csillagkép, amely három szinttel növeli a Burst-ot.

Összességében Yun Jin egy szórakoztató és sokoldalú karakter. Az Elemental Burst által nyújtott buff a hatalmas A DMG növelése olyan karakterekre, amelyek normál támadásaik során alacsony vagy közepes méretarányúak. Más szóval, ha van egy karakter, aki közepesen jó Normal Attack DPS-ként, de szeretné, ha így is játszhatná, akkor Yun Jin az a karakter, akihez fordulnia kell. Az előnyök még nyilvánvalóbbak, ha gyors támadókról van szó, mint a legtöbb Sword és Polearm felhasználó. Tehát, ha már nem akart játszani egy DPS Normal Attack-orientált Qiqi-vel, Albedóval, Jean-val, Xianglinggel vagy Thomával, akkor szerencséje van.

Mondanom sem kell, hogy Yun Jin nagyszerű támogatást nyújt a Normal Attack DMG-ben kiemelkedő karakterek számára, mint például Yoimiya, Eula és Razor. De mivel a normál támadásaik már olyan jók, az előnyök nem mint elképesztő. Ahogy mi látjuk, ezt zseniálisan tervezték. A Genshin Impact egy elég egyszerű játék. Más szóval, nem kell meta team összeállításokat futtatnia, hogy felülmúlja a tartalom nagy részét, de egyes karakterek olyan gyengék voltak bizonyos szerepekben, hogy még mindig erősen elkedvetlenítették, hogy eljátsszák őket ezekben a szerepekben. Csodálatos dolog, hogy nagyobb szabadságot adjunk a játékosoknak fantáziadús karakterfelépítésük és játékstílusuk kifejezésére, és Yun Jin ezt lehetővé teszi.

Yun Jin csillagképei

Genshin Impact Yun Jin csillagképek
Csillagkép neveLeírásÉrtékelés
Thespian GallopAz Opening Flourish CD-je 18%-kal csökkent.A Yun Jin elemi készségének gyakrabban történő leadásának képessége azt jelenti, hogy gyakrabban jut energiához. Ez nem egy konstelláció, amiért mindent meg kellene tennie, hogy megszerezze, de akkor sem kell rosszul éreznie magát, ha megszerezte.
Számtalan Mise-En-ScèneMiután a Cliffbreaker's Banner elszabadult, az összes közeli párttag Normal Attack DMG-je 15%-kal megemelkedik 12 másodpercre.Ez a konstelláció a Normal Attack buffing egy újabb forrását adja Yun Jin Burstjének. Ne feledje, hogy ez a konstellációból származó buff nem csökken a DEF-ből, hanem úgy működik, mint a játék többi Normal Attack buffja. Összességében egy nagyon erős konstelláció.
Tengerészeti tábornok3-mal növeli a Cliffbreaker szalagcímének szintjét.
A maximális frissítési szint 15.
Yun Jin a Burst-en keresztül nyeri el értékének nagy részét, úgyhogy ezt a tehetséget elsőként látni nagyon jó érzés. A buff általában a 10-es szint fölé skálázódik, szóval ez elképesztő.
Virág és egy harcosAmikor Yun Jin elindítja a kristályosodási reakciót, a DEF-je 20%-kal növekszik 12 másodpercre.A több DEF magasabb DEF-skálázást jelent a buli számára. Yun Jinnek kell kiváltania a reakciót, de az ő elemi készségei miatt nem lehet nehéz 100%-os üzemidőt fenntartani ezen a konstelláción.
Híres az egész országban3-mal növeli a nyitó virágzás szintjét.
A maximális frissítési szint 15.
Amint már említettük, Yun Jin elemi készsége gyenge skálázással rendelkezik a DMG szempontjából, így ez nem sokat változtat – ez könnyen a legrosszabb konstellációja.
Decorous HarmonyA Flying Cloud Flag Formáció hatása alatt álló karakterek normál ATK SPD-je 12%-kal nőtt.Az Attack Speed ​​buffokat hihetetlenül nehéz megszerezni. Minden karakter profitálhat belőle, és a megfelelő csapattársakkal (pl Eula például) ez a konstelláció hihetetlen lehet.

Yin Jin csillagképei összességében szilárdak. A C5-je rossz, de mivel minden karakternek két konstellációja van arra, hogy a Skill és a Burst tehetségszintjét csiszolja, ez elkerülhetetlen volt. A C1 is közepes, de semmiképpen sem rossz. A 2-4 csillagkép viszont nagyszerű, különböző, de értelmes módon megduplázza Normal Attack buffjait. Összességében itt több a jó, mint a rossz.

A C6-ja, bár helyzetfüggő, lehetővé teszi, hogy olyan statisztikát tudjon csiszolni, amelyet egyébként hihetetlenül nehéz csiszolni. Ez összhangban van a témájával, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy rengeteg szórakoztató és izgalmas játékstílust tapasztaljanak meg, amelyek nem feltétlenül meta vagy játékot meghatározó . Például egy C6 Yun Jin nagyszerű támogatást jelentene Razor számára, erősebbé és ami még fontosabbá teszi a támadásait. Vagy képzeljünk el egy C6 Yun Jin-t, aki a már amúgy is gyors Xiangling Normal Attacks-ét csiszolja, aki a C6 Fischl Elemental Skill tüzelési rátáját túlpörgésbe szokta hajtani. Egyik csapat sem csúcskategóriás, de szórakoztatóak, és képesek megtörni azt az egyhangúságot, hogy újra és újra ugyanazt játsszák.

Yun Jin legjobb fegyverei

Genshin ütőfegyver
FegyverritkaságMagyarázat
Favonius Lance
5*
A DEF-skálázó Polearms teljes hiánya miatt, valamint az a tény, hogy Yun Jin nem DMG-kereskedőként játszható, egyetlen ésszerű fegyverlehetősége az Energy Recharge fegyverek. És az összes Energy Recharge Polearms közül a Favonius Lance egyértelműen győztesként emelkedik ki, mivel extra energiát termel. Yun Jin Burstje sokba kerül, és ritkán játszott geocentrikus csapatokban, így a Favonius passzív sokat segít a Burst üzemidő fenntartásában.
Csillagfény prototípusa
5*
Ha nincs Favonius Lance, a Prototype Starglitter a következő legjobb dolog. Ez a kialakítható Polearm még jobb skálázást kínál az Energy Recharge részstatisztikán, bár passzívja egyáltalán nem szinergizál Yin Jin készletével. Más szóval, csak statikus botként használja, amely nem igényel finomítást.

A Catch ugyanazzal az Energy Recharge skálával rendelkezik, mint a Starglitter prototípusa, de mindig csak egy The Catch lehet a fiókjában, és ez olyan csodálatos fegyver, hogy kár lenne Yun Jinre pazarolni, aki tényleg nem tud hatékonyan működni. passzívának használata.
Élet-halál játszma
4*
A Deathmatch egy másik fegyver, amelyet Yun Jin játékosok futnak. Ez azért van, mert a passzívon keresztül extra DEF-et biztosít. Ha megpróbálja maximalizálni a DEF-et, ez minden bizonnyal az egyik módja ennek. A legkevésbé sem bánja az alacsony alapszintű ATK-t, bár a kiemelkedően magas Crit Rate substat Yun Jinre pazarol.
Skyward Spine
5*
A Skyward Spine jó fegyver lehet sok olyan karakternél, akik remekül ki tudják használni minden képességét. Yun Jin nem csinálja ezt. DEF-et halmozni akaró karakterként a Skyward Spine ATK-skálázó passzívja nem kompatibilis a készletével. Yun Jin nem is törődik a magas bázisú ATK-val.
Az egyetlen ok, amiért ez a fegyver itt van, az az Energy Recharge részstatisztikája. Más szavakkal, arra akartunk rámutatni, hogy nincs szükség 5*-os fegyverre ahhoz, hogy Yun Jin jó legyen. Ez bizonyosan előnyt jelent néhány játékos számára.

A legjobb műtárgyak Yun Jinnek – 4 darabos héja a gazdag álmokról

A legjobb műtermékek a Genshin Impact minden egyes karakteréhez

szempontjából műtárgykészlet bónuszok , 4 részes Husk of Opulent Dreams kesztyűként passzol Yun Jinhez. Szüksége van DEF-re, és ez a bónusz pikk-pakk megadja. Ezenkívül legtöbbször a pályán kívül akar maradni, és ez a készlet megjutalmazza, ha a pályán kívül tartja. Mondhatnánk, hogy nem igazán érdekli a Geo DMG bónusz, de nem mintha egy extra DMG-vel valaha is ártott volna valakinek, aminek nem kellett volna.

Ami a fő statisztikákat illeti, Yun Jin a következőkkel működik a legjobban: Energiafeltöltés a Homok , DEF% a Serleg , és DEF% a Logók . Adhatsz neki DEF%-ot a Sands-on is, de csak akkor, ha ez nem akadályoz meg abban, hogy folyamatos üzemidőt tarts fenn Yun Jin's Burst-en. Legjobb fegyverei és felemelkedési statisztikái már energiafeltöltést adnak neki, de hacsak nem futtatsz egy másik Geo karaktert, akkor is szükséged lehet az ER Sands-re, mivel a Burstje 80 energiába kerül.

Ami a részstatisztikát illeti, szeretné DEF%, Energy Recharge és DEF. CRIT Rate akkor is előnyös, ha Favonius Lance-t használ.

Abban az esetben, ha nincs 4 részes Husk of Opulent Dreams készlete, még mindig van néhány lehetőség. Kombinálhatod a 2 részes Husk of Opulent Dreams beállítva akár a 2 részes Elvágott sors emblémája az extra Energy Recharge vagy a 2 részes Defender’s Will még több DEF%-ért.

Technikailag a 2 db Husk + 2 db Defender’s Will több DEF%-ot biztosít, mint a 4 db Husk bónusz max stack mellett. Az egyetlen probléma az, hogy a Defender's Will műtárgykészlet nem 5* ritkaság. Ez azt jelenti, hogy annak érdekében, hogy a legkevesebb statisztikát veszítsen egy 4*-os műtermékkészlet használatából, arra kell törekednie, hogy a két Defender's Will műtermék legyen a virág és a toll, mivel ezek mindig a HP-t és az ATK-t adják a fő statisztikaként – két statisztikát. hogy Yun Jin nem lépteti le.

Alternatív megoldásként Yun Jin remekül használhatja a 4 részes Archaic Petra bónusz az Elemental DPS karakterek Elemental DMG-jének csiszolásához. Ez némileg csökkenti a Normal Attack buffolási képességeit, de a hatalmas, 35%-os Elemental DMG buff Yun Jin, amit DPS-karaktereid számára biztosít, bőven pótolja ezt.

Elemi szinergiák

Genshin Impact Yun Jin elemi szinergiák

Hacsak nem a 4 darabból álló Archaic Petrával vezeted, Yun Jin nem törődik azzal, hogy melyik elem a csapattársai. És még akkor sem törődik vele, amíg nem Geo vagy Anemo, amit nem lehet lecsillapítani ezzel a készletbónusszal.

Sokkal fontosabb, hogy Yun Jin hogyan egészíti ki csapattársai készleteit. Tehát vessünk egy pillantást Yun Jin legjobb csapatkompozícióira, hogy meglássuk, milyen előnyökkel jár nekik.

Yun Jin legjobb csapatösszetétele

Genshin Impact Yun Jin tehetség prioritás

Ingyenesen játszható

  • Yun Jin
  • Borotva
  • Rosaria
  • Diona

Borotva a fő DPS. A farkasfiút Eula teljesen felülmúlta fizikai DPS-ként, de az emberek elfelejtik, hogy az általa készített DMG lenyűgöző egy 4*-os egységhez képest. A Razor arról szól, hogy annyi DMG-t csináljon a Normal Attacks-el, így Yun Jin készlete úgy tűnik, mintha rá lett volna szabva. A Razor alternatívája ebben az összeállításban az lenne Fischl , akit fel lehet építeni a Normal Attacks spamre, és még mindig Electro, így jól illeszkedik ebbe a konkrét csapatösszetételbe. Bár őszintén szólva, bármely karakter együttműködhet Yin Jinnel, mindaddig, amíg a Normal Attacks spamet.

Rosaria azért van itt, hogy biztosítsa, hogy Razor hozzáférjen a Superconduct-hoz, hogy csökkentse az ellenségek fizikai ellenállását. Kifejezetten azért választottuk Rosariát, mert a Razor CRIT Rate-jét is buffolja, és magasabb konstellációkon képes tovább aprítani az ellenségek fizikai ellenállását. Ismét bármilyen Cryo támogatást használhat, kivéve a Chongyunt. Kaeya kifejezetten jól működik, ahogyan az is Qiqi – Technikailag nem F2P karakter, mivel 5*-os, de sok F2P játékosnak megvan, annak ellenére, hogy nem akarja, ezért úgy gondoltuk, hogy felkiáltunk neki.

Diona nincs itt a Cryo eleméért, vagy még csak a Cryo Resonanceért sem. Csak azért van itt, hogy megvédje és gyógyítsa. A Borotvának közelről és személyesen kell lennie az ellenségekkel. Ez azt jelenti, hogy nyitott a támadásokra, amitől megremeghet vagy visszaüthet. Egy pajzs gondoskodik ezekről a problémákról. Ebből a célból használhatja a Xinyant is. Bár nem javasoljuk a Pyro karakterek Razorral való futtatását, Xinyan nem alkalmaz olyan gyakran Pyro-t, és a pajzsa is növeli a fizikai DMG-t.

Bálnáknak

  • Yun Jin
  • Yoimiya
  • Kazuha
  • Bennett

Yoimiya a Normal Attack DPS ebben a csapatban. Neki is nagy hasznát veheti a 4 részes Archaic Petra készlet, ha úgy döntesz, hogy felszereled Yun Jint ezzel. A beállított bónusz 10 másodpercig tart, akárcsak a Yoimiya Pyro infúziója. Így Yun Jin dupla támogatást tud nyújtani Yoimiya normál támadásaihoz.

Kazuha szintén itt van, hogy növelje Yoimiya Pyro DMG-jét, mind a stat közvetlen polírozásával, mind az ellenség Pyro Resistance-jének felaprításával a 4 darabból álló Viridescent Venerer készlet bónuszával. Ha egy hagyományosabb, Vaporize-orientált Yoimiyával szeretne játszani, nyugodtan cserélje le Kazuhát erre Xingqiu .

Bennett itt van, hogy büfésítse Yoimiya ATK-ját, megadja neki a Pyro Resonance-t, és feltöltse. Mivel Bennett Yoimiya ATK-ját, Yun Jin pedig Normal Attack DMG-jét (és potenciálisan Pyro DMG-jét) buffolja, itt nincs átfedés, és nincs csökkenő hozam, amit akkor kapna, ha mindannyian ugyanazt a statisztikát buffolnák.

Megéri Yun Jin?

Az, hogy Yun Jin megéri-e vagy sem, nagyban függ attól, hogy mit keresel nemcsak a karaktereidtől, hanem a játék egészétől.

Néhány játékos optimalizálni akar. Meg akarják találni a legerősebb, legtöröttebb egységeket, és a legszinergikusabb módon használni őket. Más szóval, egyes színdarabok meta-vezéreltek. Nincs ezzel semmi baj, de a Yin Jin nem nyújt sok értéket az ilyen játékosoknak. Ha úgy építed fel, ahogy ebben az útmutatóban bemutattuk, még az olyan nagyon erős normál támadóknál is, mint Yoimiya, hatalmas DMG-növekedést érhetsz el. De hacsak nem Yoimiyát használ, a Normal Attacking nem a metastratégia.

Aztán vannak más játékosok is, akik nem járják a kitaposott utat, hanem inkább saját csapatukat alakítják ki preferencia és móka alapján. Ha szeretsz olyan karaktereket játszani, akik a normál támadásokra támaszkodnak, vagy az alulmaradt karaktereket szeretnéd relevánsabbá tenni, Yun Jin mindenképpen megéri. Mi több, nagyszerű abban, amit csinál. Az, hogy Yun Jin milyen mértékben növeli a normál támadásokat, nem lehet gúnyolódni. A buff alkalmazása szűkebb lehet, mint amit a Bennett kínál, de nem kevésbé erős.

Más szavakkal, Yun Jin a Normal Attacking karakter elkötelezett támogatója, és ebben nagyszerű. Ha ezt a fajta játékstílust szereted, akkor a Yun Jin nem csak megéri, de pótolhatatlan is.

Ezek is tetszhetnek neked